Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€

7 + 1 τάσεις για το απόλυτο καλοκαιρινό πεντικιούρ

Το καλοκαίρι έχει μπει δυναμικά και είμαστε σίγουροι πως ήδη έχεις ψωνίσει καινούρια πέδιλα. Πέδιλα όμως χωρίς περιποιημένα νύχια γίνεται; Δε γίνεται. Παρακάτω θα ανακαλύψεις όλες τα nail trends για καλοκαιρινό πεντικιούρ, ξεχωρίζοντας αυτά που επιλέγουν οι διάσημες Ελληνίδες.

1.       Το απόλυτο μαύρο

Ναι καλά άκουσες. Ρίχνοντας μια ματιά στα Instagram accounts γνωστών influencers και σε μία πρόσφατη φωτογραφία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου παρατηρήσαμε ότι δεν είναι λίγες αυτές που επιλέγουν το μαύρο χρώμα για το καλοκαιρινό τους πεντικιούρ. Αν και το έχουμε συνηθίσει ως χειμωνιάτικο χρώμα, τόλμησε το μαύρο για μία πιο ροκ διάθεση. Αν το μαύρο σου φαίνεται πολύ σκοτεινό, δοκίμασε το σκούρο μωβ ή μπλε ή ακόμα και τα burgundy χρώματα.

2.       Το κλασικό λευκό

Στην ακριβώς αντίθετη πλευρά βρίσκεται το λευκό, το οποίο όμως μετρά ουκ ολίγους φανς. Η Ελένη Μενεγάκη και η Κατερίνα Καινούριου επιλέγουν το λευκό για τα νύχια των ποδιών τους και αυτό το καλοκαίρι. Είναι η τέλεια αντίθεση στις μαυρισμένες επιδερμίδες.

3.       Το παιχνιδιάρικο τιρκουάζ

Το είδαμε στο Instagram της Δέσποινας Καμπούρη και ήδη μας έχει συναρπάσει. Το τιρκουάζ είναι παιχνιδιάρικο και το ιδανικό χρώμα για ένα καλοκαιρινό πεντικιούρ. Είναι συνώνυμο της ξεγνοιασιάς και μας παραπέμπει στη θάλασσα και το καλοκαίρι.

4.        Το τολμηρό πορτοκαλί

Το πορτοκαλί σε όλες τις αποχρώσεις του έρχεται δυναμικά να αντικαταστήσει το κόκκινο. Το κοραλλί και το βερυκοκκί είναι η τέλεια επιλογή για τις μαυρισμένες επιδερμίδες. Αν έχεις λοιπόν προλάβει να κάνεις κάποια μπάνια, μη διστάσεις να το δοκιμάσεις.

5.       Το κόκκινο της φωτιάς

Για ακόμη μία φορά η Δέσποινα Βανδή και η Φαίη Σκορδά επιλέγουν κόκκινο για το καλοκαιρινό τους πενικιούρ υπενθυμίζοντάς μας ότι το κόκκινο ήταν, είναι και θα παραμείνει all time classic επιλογή. Κρύβει πάντα ένα μυστήριο και ταιριάζει σε γυναίκες με πάθος.

Για ακόμα περισσότερες ιδέες για το καλοκαιρινό σου πεντικιούρ συμβουλεύσου τις experts της Elisabeths point studio. Για ραντεβού κάλεσέ μας στο 210 802 3376.

You may also like

Δείτε επίσης

Χρήσιμες συμβουλές, tips και όλες οι νέες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς