Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€
Elisabeth's Point

Αποτρίχωση Laser Αλεξανδρίτης CANDELA τελευταίας γενιάς

Μια από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους μόνιμης αποτρίχωσης για άνδρες και γυναίκες

Κωδ: Πόδια ολόκληρα

Το νέας γενιάς Laser Alexandrite της Αμερικανικής Εταιρείας Candela ήρθε για να σας κάνει την ζωή σας πολύ πιο εύκολη βάζοντας τέλος πια στα ξυραφάκια και στην αποτρίχωση με κερί. Ο ειδικός μηχανισμός του προστατεύει και παρέχει τοπική αναισθησία κάνοντας την θεραπέια αποτελεσματική και ανώδυνη. Παράγει παλμούς υψηλής ενέργειας και εκπέμπει μια ήπια δέσμη φωτός που απορροφάται από την μελανίνη του θύλακα της τρίχας χωρίς να επηρεάζει τη γύρω περιοχή της επιδερμίδας. Διαθέτει έναν μοναδικό μηχανισμό δυναμικής ψύξης οπού ψυκτικό υγρό ψεκάζει την επιδερμίδα, ψύχοντας τα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας.

Επιλέξτε περιοχή σώματος:
Περιοχή σώματος
100.00€
1 ώρα και 30 λεπτά

Είναι μια από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους μόνιμης αποτρίχωσης για άνδρες και γυναίκες. Απόλυτα ανώδυνη και ήπια αφού χρησιμοποιεί τον μηχανισμό δυναμικής ψύξης της επιδερμίδας Dynamic Cooling Device το οποίο προστατεύει την επιδερμίδα. Σε πολλές περιπτώσεις επιτυγχάνεται μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας έως και 95%. Κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος.

Εφαρμόζεται σε πρόσωπο και σώμα για να διώξει το πρόβλημα της έντονης τριχοφυΐας! Έχει έγκριση από το FDA και η εφαρμογή του laser Αλεξανδρίτη γίνεται μόνο από πτυχιούχο αισθητικό που έχει εξειδικευτεί στο συγκεκριμένο μηχάνημα.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Ένας μέσος όρος συνεδριών είναι 4 με 5 και τα μεσοδιαστήματα μεταξύ των συνεδριών μπορεί να είναι περίπου 2 μήνες αυτό όμως διαφέρει από άτομο σε άτομο.

 

Συνδύασε το με έκπτωση στο καλάθι σου

You have to know

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιες άλλες μέθοδοι αποτρίχωσης υπάρχουν;

Στις μέρες μας υπάρχουν πολλές μέθοδοι αποτρίχωσης, όπως η φωτόλυση, το παλμικό φως, το IPL και το diode laser. Η μόνη όμως μέθοδος αποτρίχωσης που εγγυάται την αποτελεσματικότητα, την ευκολία χρήσης, την απόδοση, την ασφάλεια και την ικανοποίηση του πελάτη γίνεται με Laser Alexandrite Candela .

Πώς λειτουργεί η αποτρίχωση με λέιζερ;

Το λέιζερ παρέχει μια έντονη δέσμη φωτός η οποία δίνει την δυνατότητα της επιλεκτικής καταστροφής των κυττάρων που είναι υπεύθυνα για την επανέκφυση των τριχών μέσω της αύξησης της θερμοκρασίας του τριχικού θύλακα, ενώ ταυτόχρονα η γύρω περιοχή της επιδερμίδας παραμένει ανεπηρέαστη. Οι θεραπείες με το  laser είναι άνετες, ασφαλείς και αποτελεσματικές.

Πόσες θεραπείες θα χρειαστώ;

Ο αριθμός των απαιτούμενων συνεδριών εξαρτάται από το χρώμα και την ποιότητα της τρίχας, τον τύπο του δέρματος και την περιοχή εφαρμογής της θεραπείας. Θα χρειαστούν τουλάχιστον 5-10 θεραπείες ανά διαστήματα κάθε 4 έως 8 εβδομάδες,  που παρέχουν  έως και 80% μόνιμη μείωση της τρίχας. Πολλοί παράγοντες επηρεάζουν την αποτελεσματικότητα: η ικανότητα του ειδικού λέιζερ, ο τύπος τεχνολογίας λέιζερ και οι μοναδικές γνωστές και άγνωστες συνθήκες του πελάτη.

Είναι επώδυνη η διαδικασία;

Είναι το πιο ανώδυνο, καθώς είναι το μόνο που διαθέτει ψυκτικό μηχανισμό αέρα. Με τον τρόπο αυτό η συνεδρία είναι άνετη και η εφαρμογή απόλυτα ασφαλής για το δέρμα. Κάποιοι πελάτες μπορεί να αισθάνονται μια μικρή ενόχληση με κάθε παλμό του λέιζερ ενώ άλλοι καθόλου.

Υπάρχουν παρενέργειες;

Οι  ανεπιθύμητες ενέργειες είναι σπάνιες και μπορεί να περιλαμβάνουν ερυθρότητα, πρήξιμο, υπερχρωματισμό, υποχρωματισμό, φουσκάλες και πορφύρα (μώλωπες με λέιζερ) στην υπό θεραπεία περιοχή οι οποίες υποχωρούν μέσα σε λίγες ημέρες. Ο υπερχρωματισμός ή ο υποχρωματισμός σε περίπτωση που εμφανιστεί μπορεί να καθυστερήσει να υποχωρήσει αλλά θα εξαφανιστεί πλήρως μετά από μερικούς μήνες.

Πώς προετοιμάζομαι για θεραπεία;

Οι πελάτες πρέπει να αποφεύγουν το να κάνουν peeling , ξάνοιγμα του χρώματος της τρίχας, αποτρίχωση με κερί ή ηλεκτρόλυση για 4-6 εβδομάδες πριν από τη θεραπεία. Το δέρμα πρέπει να είναι καθαρό και ξυρισμένο, χωρίς μακιγιάζ, κρέμες, έλαια  ή προϊόντα αυτομαυρίσματος πριν από τη θεραπεία. Αποφύγετε τα προϊόντα περιποίησης του δέρματος με ερεθιστικά συστατικά στην περιοχή θεραπείας για περίπου μία εβδομάδα. Μην εκθέτετε την  περιοχή θεραπείας στο φως του ήλιου.

Σε ποιες περιοχές και πόσο συχνά εφαρμόζεται;

Laser αποτρίχωση μπορούμε να κάνουμε σε κάθε περιοχή του σώματος που έχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα σε άνδρες και γυναίκες. Η συχνότητα με την οποία εναλλάσσονται οι θεραπείες εξαρτάται από την περιοχή και τον τύπο της τρίχας.

Τι μπορώ να περιμένω μετά τη θεραπεία;

Μπορεί να εφαρμοστεί μια δροσερή κομπρέσα ή αλόη για παραπάνω ενυδάτωση μετά τη θεραπεία σας. Μπορείτε να συνεχίσετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες αμέσως μετά τη θεραπεία. Οποιαδήποτε ερυθρότητα ή πρήξιμο θα υποχωρήσει μέσα σε λίγες ώρες. Αποφύγετε  την έκθεση στον ήλιο και να εφαρμόζετε πάντα  αντηλιακό (SPF 30 ή παραπάνω).

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του laser Alexandrite;

• Η μεγάλη ταχύτητα
• Αποτελεσματικότητα, αφού ακόμα και οι λεπτές τρίχες στοχεύονται με ακρίβεια
• Απόλυτη ασφάλεια
• Για όλους τους μεσογειακούς τύπους δέρματος
• Και για σκουρότερα δέρματα
• Ανώδυνο

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπο χωρίς ξύρισμα;

Η εφαρμογή του laser Alexandrite στην αποτρίχωση προσώπου δεν προαπαιτεί ξύρισμα των τριχών του προσώπου, όπως γίνεται με τις άλλες μεθόδους αποτρίχωσης.

Θα δω άμεσα αποτελέσματα;

Είναι η μέθοδος με τα πιο γρήγορα αποτελέσματα, καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις με εφαρμογή 4-5 συνεδριών του laser  μπορεί να έχουμε πλήρη εξάλειψη των τριχών. Το αποτέλεσμα είναι μία καθαρή επιδερμίδα χωρίς τρίχες, και χωρίς το φόβο δημιουργίας θυλακίτιδας (φλεγμονή που εμφανίζεται ως σπυράκια, κύστες, από τις τρίχες που εγκλωβίζονται στο δέρμα συνήθως με τις παραδοσιακές τεχνικές αποτρίχωσης όπως  ξύρισμα, κερί, χαλάουα, κ.α). Σημειώνουμε ότι αυτό πάντα εξαρτάται από την τρίχα και τον τύπο δέρματος του κάθε πελάτη.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φρύδια;

Ναι μπορεί να εφαρμοστεί σε περιοχές όπως φρύδια και μεσόφρυδο αρκεί να γίνεται πάντα από εξειδικευμένο επαγγελματία αισθητικό.

Πρέπει να κάνω αποτρίχωση στις περιοχές που εφαρμόζεται το laser ανάμεσα στις συνεδρίες ;

Η αφαίρεση των τριχών είναι άμεση από το laser και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί άλλη μέθοδος αποτρίχωσης μεταξύ των συνεδριών.

Έχω πρόσφατα μαυρίσει μπορώ να κάνω το laser;

Εάν είστε πρόσφατα μαυρισμένη ή η επιδερμίδα σας είναι σκουρόχρωμη, ή έχετε κάνει σολάριουμ είναι απαγορευτικό να προχωρήσετε στην εφαρμογή του Laser. Μόνο όταν παρέλθει το μαύρισμα μπορείτε να κάνετε κανονικά την συνεδρία σας.

Σε ποια εποχή ενδείκνυται να ξεκινήσουμε τη laser θεραπεία;

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη εποχή για να ξεκινήσει κάποιος την αποτρίχωση με laser. Γενικά τους καλοκαιρινούς μήνες αποφεύγουμε να κάνουμε θεραπείες λόγο της έκθεσης του δέρματος στην υπεριώδη ακτινοβολία. Εάν όμως κάποιος κάνει μια ή δύο συνεδρίες στην αρχή του καλοκαιριού, η μείωση της τριχοφυΐας θα είναι σημαντική και θα είναι καλυμμένος για όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και μπορεί να συνεχίσει τις θεραπείες του από το φθινόπωρο.

Γιατί να κάνω αποτρίχωση με laser;

Αρχικά ο λόγος που κάνουμε αποτρίχωση είναι αισθητικός. Υπάρχουν όμως και ιατρικοί λόγοι για να εξαλείψει κάποιος τη μόνιμη τριχοφυΐα όπως είναι οι θηλακίτιδες, η κύστη κόκκυγας, ο δασυτριχισμός  λόγω διαταραχής ορμονών και πολλοί άλλοι.

Από ποια ηλικία μπορεί κάποιος να ξεκινήσει laser;

Από την ηλικία των 13 ετών πάντα με συναίνεση του γονέα και του παιδιάτρου προκειμένου τα παιδιά να μην χρησιμοποιήσουν άλλο είδος αποτρίχωσης όπως ξύρισμα ή κερί. Σε αυτές τις ηλικίες όπου οι ορμόνες δεν έχουν σταθεροποιηθεί ίσως χρειαστούν λίγες παραπάνω συνεδρίες.

Ποιο είναι το μεσοδιάστημα των συνεδριών;

Το μεσοδιάστημα των συνεδριών είναι περίπου 45 ημέρες για τις πρώτες συνεδρίες και αργότερα αυτό το διάστημα είναι πολύ μεγαλύτερο.