Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€
Elisabeth's Point

LPG σώματος

Γνωρίστε όλα τα οφέλη και λατρέψτε τα αποτελέσματα!

Η μέθοδος endermologie της γαλλικής εταιρίας LPG® είναι η πιο διαδεδομένη μη επεμβατική θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους καθώς και της επιδερμικής σύσφιξης. Βασίζεται σε ένα μηχάνημα ταυτόχρονης συμπίεσης και αναρρόφησης στην περιοχή. Η ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη δράση του διεγείρει την αιματική και λεμφική κυκλοφορία, μειώνει τον όγκο των λιποκυττάρων και αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Ο αριθμός των θεραπειών κυμαίνεται από 8-16 συνεδρίες κατά μέσο όρο αλλά βέβαια εξαρτάται και από την κλινική εικόνα. Συνδυάζεται με άλλες θεραπείες σώματος όπως ραδιοσυχνότητα και μεσοθεραπεία.

Τι είναι

Η θεραπεία LPG Endermologie είναι η πιο πρόσφατη, κατάλληλη και αποτελεσματική θεραπεία για τη μείωση της κυτταρίτιδας και την εκτέλεση μη επεμβατικής λιπογλυπτικής σώματος. Είναι μια 100% φυσική, ασφαλής και εντελώς ανώδυνη τεχνική.

Η θεραπεία LPG Endermologie είναι κατάλληλη για:

  • μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους
  • γλυπτική του σώματος
  • αποκατάσταση του σώματος μετά την εγκυμοσύνη
  • βελτίωση του δέρματος
LPG-endermologie

Διαδικασία

Η θεραπεία γίνεται με τη βοήθεια μιας μηχανικής χειροκίνητης κεφαλής την οποία χειρίζονται εκπαιδευμένοι θεραπευτές.  Η θεραπεία συνδυάζει απαλή αναρρόφηση και μασάζ στην επιλεγμένη περιοχή του σώματος και στους υποκείμενους μαλακούς ιστούς με ένα τρόπο που δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί με άλλες θεραπείες.

Η κεφαλή αναρροφά απαλά μια πτυχή δέρματος ανακινώντας τους υποκείμενους ιστούς για να διασπαστεί η κυτταρίτιδα και να τονωθεί η κυκλοφορία μέσα από όλα τα στρώματα του δέρματος. Η αυξημένη ροή αίματος φέρει φρέσκο οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά σε όλα τα στρώματα του δέρματος, ακόμα και κάτω από τους ιστούς. Αυτή η βελτιωμένη κυκλοφορία στη συνέχεια απομακρύνει το περιττό νερό, τα λίπη και τις τοξίνες που ελευθερώνονται από το μασάζ. Η μηχανική δράση μειώνει αποτελεσματικά την εμφάνιση της κυτταρίτιδας ενώ παράλληλα επαναφέρει τη ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος. Το περίγραμμα του σώματος επανασχεδιάζεται και το δέρμα δείχνει πιο υγιές και απαλό.

Οι ασθενείς έχουν περιγράψει την εμπειρία ως πολύ χαλαρωτική - σαν ένα βαθύ μασάζ σώματος. Η διαδικασία δεν απαιτεί αναισθησία και είναι ανώδυνη.

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα είναι πρωτοφανή, δεδομένου ότι σε λίγες μόνο συνεδρίες, είναι δυνατό να δείτε το σώμα σας εντελώς αλλαγμένο και με πολύ λιγότερα εκατοστά. Επιπλέον, τα αποτελέσματα έχουν μεγάλη χρονική διάρκεια. Η θεραπεία είναι ιδανική τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες και μπορεί να εφαρμοστεί σε γλουτούς, κοιλιά, χέρια, γοφούς, πλάτη και οποιαδήποτε άλλη περιοχή του σώματος με τοπικό πάχος.

Συνήθως παρατηρούνται βελτιώσεις μετά την 7η συνεδρία. Ο αριθμός των συνεδριών όμως, διαφέρει από ασθενή σε ασθενή ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος.

Με άλλα λόγια, η θεραπεία με LPG προσφέρει:

  • ανακατανομή του λίπους
  • σμίκρυνση λιποκυττάρων
  • λεμφική και αγγειακή αποσυμφόρηση
  • μείωση πόντων (θεραπείες λιποζωνών)
  • λείανση κυτταρίτιδας
  • σύσφιγξη σώματος

Στο Elisabeths Point μπορούμε να σας προσφέρουμε εξειδικευμένες θεραπείες αδυνατίσματος και σύσφιγξης LPG Endermologie. Ελάτε να συζητήσουμε και να βρούμε μαζί το πρόγραμμα που σας ταιριάζει!

Μην χάνετε χρόνο, επικοινωνήστε μαζί μας για ραντεβού εδώ: 210 8023376