Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€

Μάθε τα μυστικά του 2018 για υπέροχες βλεφαρίδες και φρύδια

Το 2018 ήρθε και εμείς γνωρίζουμε πως κάθε αρχή του έτους, το πρώτο πράγμα που σκέφτεται κάθε γυναίκα είναι πως θα ανανεωθεί και τι θα αλλάξει στην εμφάνιση, ανάλογα με τα trends της νέας χρονιάς! Γι’ αυτό το λόγο στο Elisabeth’s Point σου επισημαίνουμε τι πρέπει να κάνεις το 2018 για να αποκτήσεις ένα σαγηνευτικό βλέμμα.

Απόκτησε υπέροχες βλεφαρίδες με…lift up!

Το 2018 ξέχνα το ψαλίδι για να έχειw γυριστές βλεφαρίδες και ακολούθησε την τάση της μόδας με το Lift-up βλεφαρίδων. Το Lift-up αντικαθιστά με μόνιμο τρόπο το γύρισμα των βλεφαρίδων σου, δίνοντας ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Η διαδικασία είναι ανώδυνη και αποτελεσματική και μπορεί να εφαρμοστεί είτε έχεις μικρές είτε μεγάλες βλεφαρίδες. Το Lift-up διαρκεί όσο ο κύκλος ζωής της βλεφαρίδας, δηλαδή περίπου 1,5 μήνα και μπορείς να το επαναλάβεις άμεσα χωρίς να δημιουργήσει κανέναν ερεθισμό τόσο στα μάτια σου όσο και στις βλεφαρίδες σου.

Βελτίωσε το σχήμα των φρυδιών σου με αποτρίχωση με κλωστή

Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, τα φρύδια είναι το πιο σημαντικό σημείο του προσώπου σου και αν τους δώσεις την κατάλληλη προσοχή , μπορείς να αναδείξεις τα χαρακτηριστικά σου με μοναδικό τρόπο. Τα φρύδια βρίσκονται περίπου στη μέση του προσώπου και ανάλογα με το σχήμα τους μπορούν να αλλάξουν τις εκφράσεις σου ή να επηρεάσουν το βλέμμα σου.

Γι’ αυτό το λόγο η σωστή αποτρίχωση των φρυδιών, το κατάλληλο σχήμα, χρώμα και μέγεθος θα μπορέσει να σου δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείς για να έχεις ένταση στα σημεία του πρόσωπό σου που επιθυμείς.

Η αποτρίχωση των φρυδιών με την κλωστή είναι ο πιο εξελιγμένος τρόπος αφαίρεσης των ανεπιθύμητων τριχών, χωρίς ωστόσο να απομακρύνει το χνούδι. Ως αποτέλεσμα αυτού προκύπτει πως οι τρίχες μειώνονται αισθητά. Επίσης, η αποτρίχωση των φρυδιών είναι ο καταλληλότερος τρόπος για να μπορέσεις να δημιουργήσεις ένα ωραίο σχήμα! Με την βοήθεια των εξειδικευμένων brow artist του Elisabeth’s Point μπορείς να βρεις το σχήμα που ταιριάζει στο πρόσωπό σου και τονίζει στο βαθμό που επιθυμείς τα μάτια του είτε αυτά είναι μικρά είτε μεγάλα.

Βαφή Φρυδιών

Η βαφή φρυδιών είναι ένα από τα trends που έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια και φυσικά θα συνεχίσουν να υπάρχουν δυναμικά και το 2018, και αυτό γιατί η βαφή φρυδιών από εξειδικευμένες make-up artists, θα ολοκληρώσουν το έντονο αποτέλεσμα που θα έχεις ήδη δώσει στα φρύδια σου με την αποτρίχωση με κλωστή και με το Lift-up των βλεφαρίδων σου. Ωστόσο, το χρώμα της βαφής φρυδιών γίνεται ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας σου και την απόχρωση των μαλλιών σου. Οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν το ίδιο χρώμα φρυδιών με αυτό τον βλεφαρίδων τους, όμως σε κάθε περίπτωση μπορείς να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό ή να συμβουλευτείς τις πιστοποιημένες extensionists του Elisabeth’s Point που γνωρίζουν όλες τις τεχνικές που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να έχεις φέτος το αποτέλεσμα που επιζητάς.

Επικοινώνησε μαζί μας και κλείσε το ραντεβού με την ομορφιά σήμερα στο 210-8023376

You may also like

Δείτε επίσης

Χρήσιμες συμβουλές, tips και όλες οι νέες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς