Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€

Μεταμόρφωση τηλεθεάτριας του «Πρω1νού» με την βοήθεια του Elisabeth’s Point!

Κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα για μια αλλαγή στην εμφάνισή της που θα της δώσει την χαμένη αυτοπεποίθηση που επιζητά. Αυτόν ακριβώς τον ρόλο, ανέλαβε το Elisabeth’s Point με την συμμετοχή του στην εκπληκτική εξωτερική μεταμόρφωση της εμφάνισης μιας γυναίκας στην πρωϊνή εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Η αλλαγή; Έντονη και εκθαμβωτική!

Μέσω της εκπομπής «Το Πρω1νό» με παρουσιάστρια την Φαίη Σκορδά, η Έλλη Τσαρνταλιώτη και οι συνεργάτες της, ανέλαβαν την εξωτερική μεταμόρφωση της τηλεθεάτριας και συμμετέχουσας στο make-over της εκπομπής. Η συμμετέχουσα Δέσποινα Μεταξούλη, επισκέφθηκε την πρωϊνή εκπομπή με στόχο να αλλάξει ριζικά την εμφάνισή της και τα κατάφερε!

Με στόχο να αποκτήσει τα πιο όμορφα και περιποιημένα άκρα, αλλά και ένα σαγηνευτικό βλέμμα που θα δώσει μια διαφορετική μορφή στο πρόσωπό της, η καλεσμένη της εκπομπής από το Μεσολόγγι, εμπιστεύτηκε τα έμπειρα χέρια των experts του Elisabeth’s Point στην Πεύκη.

Συγκεκριμένα, οι πιστοποιημένοι συνεργάτες του χώρου ομορφιάς, ανέβαλαν την τοποθέτηση extension βλεφαρίδων με την μέθοδο One By One! H διαδικασία που ακολουθείτε στο One By One είναι η συγκόλληση μιας τεχνητής τρίχας από μετάξι επάνω σε μία φυσική υγιή τρίχα του βλεφάρου. Πρόκειται για μια τεχνική που χρειάζεται απόλυτη ακρίβεια και πολύ συγκέντρωση γιατί οι συγκολλήσεις γίνονται σε απόσταση μόλις 0,5 χιλιοστό από το δέρμα του βλεφάρου! Το αποτέλεσμα που δώσαμε στην τηλεθεάτρια του Ant1, ήταν ένα άκρως φυσικό και εντυπωσιακό βλέμμα που μεταμόρφωσε κυριολεκτικά όλο το πρόσωπο και την εμφάνιση της.

Επίσης, το Elisabeth’s Point ανάλαβε την περιποίηση των άκρων, χρησιμοποιώντας ημιμόνιμο βερνίκι της εταιρείας Essie για αποτέλεσμα που διαρκεί! Οι πιστοποιημένες nail artists του Elisabeth’s Point φρόντισαν το αποτέλεσμα του manicure και pedicure να είναι κοντά στο προσωπικό στυλ της συμμετέχουσας, προσδίδοντας κομψότητα στο συνολικό stylish.

Το κυριότερο όμως αποτέλεσμα, ήταν η αλλαγή της διάθεσης της Δέσποινας Μεταξούλη, εξαιτίας της αλλαγής της εξωτερικής της εικόνας. Γιατί το να περιποιούμαστε τον εαυτό μας φέρνει πάντα ως αποτέλεσμα, την βελτίωση της ψυχικής μας υγείας. Γι’ αυτό είναι καιρός να μάθετε να φροντίζετε και εσείς τον  εαυτό σας όπως η Δέσποινα!

Αν επιθυμείτε και μια ολική μεταμόρφωση που θα αναδείξει τα πιο ισχυρά χαρακτηριστικά σας και θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση για την θηλυκότητάς σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210-8023376 και να κλείσετε το ραντεβού σας!

You may also like

Δείτε επίσης

Χρήσιμες συμβουλές, tips και όλες οι νέες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς