Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€

Προετοιμάσου κατάλληλα για τις καλοκαιρινές διακοπές

Κατάφερες να πάρεις την καλοκαιρινή σου άδειά σου για να πας επιτέλους στο νησάκι που ονειρευόσουν όλο το χειμώνα και είσαι έτοιμη να φύγεις. Ή μάλλον, σχεδόν έτοιμη, αφού πρέπει πρώτα να φροντίσεις λίγο τον εαυτό σου πριν ξεκινήσεις τις καλοκαιρινές διακοπές. Τα παρακάτω tips θα σε βοηθήσουν να τα βάλεις όλα σε μία σειρά και να οργανωθείς κατάλληλα.

Αποτρίχωση με κερί

Το χειμώνα όταν ήθελες να φορέσεις την αγαπημένη σου φούστα ένα ξύρισμα στα πόδια ίσως ήταν αρκετό. Το καλοκαίρι όμως που θέλεις να φοράς κάθε μέρα το μαγιό, τις φούστες και τα κοντά σου σορτσάκια το ξυραφάκι είναι μάλλον κουραστικό. Η αποτρίχωση με κερί είναι η λύση που χρειάζεσαι για να έχεις απαλά, βελούδινα πόδια καθ’ όλη τη διάρκεια των καλοκαιρινών σου διακοπών. Το καλύτερο λοιπόν που έχεις να κάνεις είναι να κλείσεις το ραντεβού σου για αποτρίχωση σε ένα εξειδικευμένο κέντρο αισθητικής λίγες μέρες πριν την μεγάλη αναχώρηση. Στο Elisabeths Point προσφέρουμε όλα τα είδη αποτρίχωσης για όλα τα σημεία του σώματος.

Ενυδάτωσε το πρόσωπό σου

Στις διακοπές σου πρέπει να νιώθεις άνετη και όμορφη. Ξέχνα τα βαριά make up και concealer για λίγο. Ο καλύτερος τρόπος για να φαίνεται φρέσκο, φυσικό και ξεκούραστο το πρόσωπό σου στις καλοκαιρινές διακοπές είναι να ακολουθήσεις μία θεραπεία ενυδάτωσης. Η θεραπεία ενυδάτωσης με χαβιάρι είναι ίσως η καταλληλότερη θεραπεία που θα δώσει φρεσκάδα και λάμψη στην επιδερμίδα του προσώπου σου χαρίζοντάς της όλα τα ενυδατικά συστατικά που χρειάζεται για να ανταπεξέλθει στις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού. Επιπλέον, με το χαβιάρι επιτυγχάνεται η ανάπλαση του προσώπου, αφού είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, μέταλλα και αμινοξέα .

Δώσε λίγο χρώμα

Ξεκινώντας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, όλες έχουμε έναν στόχο: να γυρίσουμε μαυρισμένες! Επειδή όμως η ηλιακή ακτινοβολία γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη τι θα έλεγες να βοηθούσες κι εσύ λιγάκι; Το spray tan, ή αλλιώς μαύρισμα με αερογράφο είναι ένας απόλυτα ασφαλής τρόπος μαυρίσματος με ζαχαροκάλαμο. Θα σου χαρίσει ένα άψογο, φυσικό μαύρισμα μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, σε όποια απόχρωση επιθυμείς και χωρίς να ξεβάφει στα ρούχα και στο μαγιό σου!

Πάρε λοιπόν τα μέτρα σου και προετοιμάσου κατάλληλα για τις καλοκαιρινές διακοπές ξεκινώντας τουλάχιστον 1 εβδομάδα πριν. Θα νιώθεις εσύ καλύτερα με τον εαυτό σου, το σώμα σου και το πρόσωπό σου και σίγουρα αυτό θα σε ξεμπλοκάρει για να περάσεις αξέχαστα αυτές τις μέρες! Για ραντεβού στο Elisabeths point κάλεσέ μας στο 210-8023376.

You may also like

Δείτε επίσης

Χρήσιμες συμβουλές, tips και όλες οι νέες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς