Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€

Τι έγραψαν για το μοναδικό μασάζ Gua Sha της Elisabeth’s Point?

Το μασάζ προσώπου Gua Sha είναι η νέα τάση για την επανόρθωση της επιδερμίδας του προσώπου σου αφού έχει ευεργετικές δράσεις που συντελούν στη αναζωογόνησή του. Τα αγαπημένα μας online περιοδικά Allyou.gr και Εναλλακτική δράση ήρθαν στον πολυχώρο της Elisabeths point, δοκίμασαν το ευεργετικό μασάζ Gua Sha και έγραψαν για εμάς… τι άλλο; Τα καλύτερα!

 

Τι όμως το Gua Sha;

Το ευεργετικό μασάζ προσώπου Gua Sha επάγεται στην εναλλακτική αισθητική και προέχεται από την παραδοσιακή Κινέζικη ιατρική. Στόχος του είναι η ολική ανάπλαση και σύσφιξη της επιδερμίδας του προσώπου και του λαιμού. Όμως οι ιδιότητες του δε σταματούν εκεί! Ο τρόπος που γίνεται το μασάζ Gua Sha συμβάλλει τόσο στη θεραπεία όσο και στην πρόληψη της αντιγήρανσης.

Σύμφωνα με την αρχαία κινέζικη παράδοση, μέσα από αυτό το είδος μασάζ επέρχεται η ισορροπία της επιδερμίδας, η οποία αναγεννάται φυσικά, χωρίς τη χρήση σύγχρονων επεμβατικών μεθόδων. Έτσι, δεν είναι τυχαίο που πολλοί το αποκαλούν ως «botox της Ανατολής»!

 

Τι έγραψαν για εμάς;

Η ομάδα του Elisabeth’s point είναι ευγνώμων στα online περιοδικά Allyou.gr και Εναλλακτική δράση για όλα όσα έγραψαν για εμάς. Είναι σημαντικό να μοιράζονται οι εμπειρίες του καθενός και να εξαπλώνονται οι καλύτερες εντυπώσεις. Γιατί, μέσα από την ανάγνωση ενός δελτίου τύπου ο αναγνώστης όχι μόνο θα αντλήσει περισσότερες πληροφορίες για τη θεραπεία, αλλά κι εμείς να νιώσουμε τη σιγουριά που χρειάζεται ότι κάνουμε κάτι καλά για να προχωρήσουμε!

Το Allyou.gr είναι ένα άκρως γυναικείο portal για συμβουλές ομορφιάς, μόδας, σχέσεις και celebrities news. Από την άλλη η Εναλλακτική δράση είναι ένα portal προσανατολισμένο στον άνθρωπο, τις ανάγκες του και ιδέες για καλύτερη ζωή! Τόσο δαφορετικά και τόσο μοναδικά και τα δύο αυτά online περιοδικά που στηρίζουν και εξυμνούν με τα καλύτερα λόγια τις θεραπείες μας.

Στην ιστοσελίδα της Elisabeth’s point εκτός από περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία του μασάζ Gua Sha, θα βρείτε και χρήσιμα tips από την Έλλη Τσανταρλιώτη για να απολαύσετε τη θεραπεία και να έχετε ένα άριστο αποτέλεσμα. Για ραντεβού καλέστε μας στο 210 80 23 376.

You may also like

Δείτε επίσης

Χρήσιμες συμβουλές, tips και όλες οι νέες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς