Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€

Αποτρίχωση

Αποτρίχωση προσώπου – σώματος με κερί ή χαλάουα.

Όσο ο καιρός γίνεται πιό ζεστός, τόσο περισσότερο μας απασχολεί το κεφάλαιο "αποτρίχωση".

Το ξυράφι μπορεί να ήταν βολικό κατα τη διάρκεια του χειμώνα αλλά αφαιρεί την τρίχα μόνο επιφανειακά. Επίσης, για όσες έχουν ευαίσθητο δέρμα, οι κοκκινίλες και οι ερεθισμοί από το ξυράφι είναι κάτι ιδιαίτερα ενοχλητικό.

Η αποτρίχωση με κερί ή χαλάουα είναι η ιδανική λύση, καθώς αφαιρεί την τρίχα από τη ρίζα, κάνοντας την αποτρίχωση να διαρκεί 3-5 εβδομάδες. Επίσης, η αποτρίχωση σταδιακά θα μειώσει την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και θα δώσει τέλος στους ερεθισμούς που μπορεί να προκαλέσει το ξύρισμα.

Στο Elisabeth's Point Beauty Studio, προσφέρουμε και μία επιπλέον υπηρεσία. Στο τέλος της αποτρίχωσης, εάν το επιθυμείτε, μπορεί να εφαρμοστεί επιβραδυντικός βιολογικός ορός που καθυστερεί την ανάπτυξη της τριχοφυίας.

 Tips για καλύτερα αποτελέσματα:

  • Την προηγούμενη ημέρα κάντε πολύ καλή απολέπιση σε όλο το σώμα, επικεντρωθείτε στα σημεία που θα αποτριχώσετε και απλώστε μια πλούσια ενυδατική κρέμα.
  • Την ημέρα της αποτρίχωσης μην απλώσετε ενυδατική κρέμα σώματος γιατί η λιπαρότητα εμποδίζει το κερί να κολλήσει στις τρίχες και αυξάνει τις πιθανότητες ερεθισμού.

Αποκτήστε βελούδινο δέρμα σε πρόσωπο και σώμα και ξεγνοιάστε για μεγάλο χρονικό διάστημα!

To μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε στο τηλ. 210 802 3376 και να αφεθείτε στους επαγγελματίες αισθητικούς για ένα άριστο αποτέλεσμα!

You may also like

Δείτε επίσης

Χρήσιμες συμβουλές, tips και όλες οι νέες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς