Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€

Πως να διατηρήσεις το Brow Lamination περισσότερο!

browlaminations

Γιατί όλοι μιλάνε για το Brow Lamination;

Το Brow Lamination είναι μια “instagraμική” υπηρεσία που έγινε γνωστή λόγω των υπέροχων αποτελεσμάτων! Ανοδικά και άψογα σχηματισμένα φρύδια που κορνιζάρουν αρμονικά το πρόσωπο!

To Brow Lamination έχει “αποδείξει την αξία του” και έχει κερδίσει την αγάπη των πελατών, μαζί με το Lash Lift Filler®, καθώς και οι δύο τεχνικές προσφέρουν ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα.

Συνδυάζεται υπέροχα με το ημιμόνιμο μακιγιάζ στα φρύδια και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος & ηλικίες. 

To Βrow Lamination είναι πλέον δημοφιλής υπηρεσία και μπορείς να την βρεις σε κάθε γωνιά ομορφιάς όμως για ένα πραγματικά άρτιο αποτέλεσμα απαιτείται γνώση και μαεστρία! Δε θα τα βρεις, όμως, παντού αυτά!
 

inleinomber

Τι πρέπει να τηρείται για να απολάυσεις ένα άρτιο αποτέλεσμα;

  • Σωστή εκπαίδευση

Η τεχνίτρια που θα σε αναλάβει πρέπει να έχει εκπαιδευτεί κατάλληλα, να κρατάει τους ανάλογους χρόνους των υλικών και να έχει την πλήρη γνώση για κάθε βήμα της θεραπείας. 
Να εκτιμήσει τις “ανάγκες” του φρυδιού σου και να σου δώσει το αποτέλεσμα που θα είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις δικές σου προτιμήσεις. 

  • Ποιοτικά Υλικά

Στο Elisabeth’s Point χρησιμοποιούμε αποκλειστικά υλικά τις ιταλικής εταιρίας InLei®, που μας δίνουν άψογα αποτελέσματα κάθε φορά με ασφάλεια. Εγγυούνται ασφαλή χρήση στο πρόσωπο και είναι γνωστοποιημένα από τον ΕΟΦ. 
 Έχουμε επιλέξει να χρησιμοποιούμε αποκλειστικά τα υλικά της InLei®,  καθώς έχουν προβεί σε εργαστηριακούς ελέγχους και κατέχουν παγκόσμιες διακρίσεις για την αποτελεσματικότητα τους. 
Επιπλέον, το καινοτόμο Bomber, μια παγκόσμια πατέντα, είναι το τελευταίο step της θεραπείας του Brow Lamination και πραγματικά κάνει την διαφορά.

  • Καθαρός/επαγγελματικός χώρος 

Ο χώρος θα πρέπει να τηρεί συγκεκριμένες προϋποθέσεις, να δώσεις βάση στην καθαριότητα και στους κανόνες υγιεινής

  • Δοκιμασία αλλεργίας

Αν είναι η πρώτη φορά που θα προβείς στην συγκεκριμένη υπηρεσία, η αισθητικός θα να σου προτείνει ένα τεστ αλλεργίας 48 ώρες πριν την εφαρμογή φυσικά χωρίς καμία χρέωση. Η διαδικασία ολοκληρώνεται εύκολα σε μόλις 5’. Αν υπάρξει κάποια ενόχληση/κνησμός θα πρέπει να μας ενημερώνει. Φροντίζουμε να τηρούμε τα πρωτόκολλά της εταιρίας και να λειτουργούμε υπεύθυνα. Η ασφάλειά σου και το να νιώσεις άνετα πριν προβείς στο Brow Lamination είναι η νούμερο ένα προτεραιότητα μας. 
Αν όμως δεν κρίνεις αναγκαίο να κάνεις το τεστ αλλεργίας μπορείς να προχωρήσεις κανονικά στην θεραπεία αφού συμπληρώσεις το έντυπο συναίνεσης

  • Μια ευχάριστη/χαλαρωτική υπηρεσία 

Σαν διαδικασία το Brow Lamination είναι ανώδυνο και θα τολμούσαμε να πούμε χαλαρωτικό! 
Μια ώρα θα χρειαστούμε για την ολοκλήρωση του ραντεβού μας! 

brow bomber inlei

Τι περιλαμβάνει επιγραμματικά η διαδικασία του Brow Lamination

  1. Καλό καθάρισμά με τον ειδικό αφρό InLei ώστε να φύγει η λιπαρότητα από τα φρύδια και να προετοιμάσουμε την περιοχή για την διαδικασία.
  2. Έπειτα, η αισθητικός θα τοποθετήσει με ακρίβεια την λοσιόν ανόρθωσής.
  3. Στην συνέχεια, θα φορμάρουμε τις τρίχες των φρυδιών στο επιθυμητό σχήμα και με την κατάλληλη ανόρθωση
  4. Το επόμενο βήμα είναι η σταθεροποίηση με την 2η λοσιόν.
  5.  Εφόσον το κρίνουμε απαραίτητο, προχωράμε στη βαφή. Μπορούμε να πετύχουμε το απόλυτο color match με την σειρά βαφής φρυδιών της inLei. *H βαφή μένει στο δέρμα για μερικές μέρες ενώ στις τρίχες για 2-3 εβδομάδες.
  6. Τελικός σχηματισμός και καθάρισμα στα φρύδια
  7. Χτένισμα με το βουρτσάκι και το “μαγικό” ΒΟΜΒΕR! Το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε από εμάς για την διατήρηση του αποτελέσματος και την θρέψη της τρίχας. (Μπορείτε να επιλέξετε tο μικρό φακελάκι ή την οικονομική συσκευασία των 30 ml)
     

Το μυστικό κρύβεται στο Bomber

Με τη θεραπεία θρέψης και ημιμόνιμου conditioning φρυδιών "Brow Bomber 3" της InLei ολοκληρώνεται το Βrow Lamination και επιτυγχάνουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα με τη μεγαλύτερη διάρκεια σε:

  • Ανόρθωση των φρυδιών
  • Ενδυνάμωση της τρίχας των φρυδιών 
  • Διατήρηση του tint για περισσότερο
  • Καταπράυνση ερεθισμένου δέρματος
 

Τα “θαυματουργά” συστατικά του:

Έλαιο Μακαντέμια: Εξισορροπεί την παραγωγή σμήγματος, τρέφει, ενυδατώνει και αναδομεί την τρίχα. Το καλοκαίρι προστατεύει την τρίχα του φρυδιού και διατηρεί το χρώμα της αναλλοίωτο.

Έλαιο Αργκάν: Απορροφάται γρήγορα, και ενυδατώνει. Δίνει στα φρύδια απαλή, μεταξένια υφή. Αναζωογονεί και δυναμώνει τις ξηρές, λεπτές και αδύναμες τρίχες.  

 Αμυγδαλέλαιο: Είναι πολύ θρεπτικό και έχει μαλακτικές ιδιότητες. Μαλακώνει την  τρίχα, την τρέφει και της δίνει έντονη λάμψη. Αποτελεί εξαιρετική αγωγή κατά της τριχόπτωσης χάρη στις ενυδατικές του ιδιότητες.

Εκχύλισμα ελαίου καλέντουλας: Η Καλέντουλα είναι σήμερα από τα πιο μελετημένα και ευρέως χρησιμοποιούμενα στην ιατρική βότανα. Εξαιρετικό αντισηπτικό, καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα και ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος.

Εκχύλισμα ανθέων χαμομηλιού: Το χαμομήλι έχει ευρεία θεραπευτική δράση και ασκεί προστατευτική δράση έναντι εξωτερικών βλαπτικών παραγόντων. Είναι ισχυρό αντιφλεγμονώδες και προστατεύει από αλλεργίες.

Τι πρέπει να κάνεις εσύ για την καλύτερη διατήρηση του Brow Lamination;

Αφού έχουμε τελειώσει με την θεραπεία μας θα απολαμβάνεις το αποτέλεσμα για περίπου 4 με 6 εβδομάδες...

Τι πρέπει όμως να κάνεις για να αξιοποιήσεις το 100% του Brow Lamination;

Πάμε να δούμε κάποια απλά αλλά σημαντικά steps για την καλύτερη διατήρηση του Brow Lamination:
 Για 24 ώρες μετά την εφαρμογή δεν πρέπει να βρέξεις τα φρύδια σου. Δώσε χρόνο στο αποτέλεσμα να σταθεροποιηθεί. 

  1. Η ενυδάτωση κάθε μέρα είναι απαραίτητη. Μπορείτε να προμηθευτείς από εμάς το BOMBER, ένα ειδικό βούτυρο που θρέφει τα φρύδια ενώ παράλληλα τα κρατάει στην επιθυμητή θέση.
  2. Χτένισμα με το βουρτσάκι κάθε πρωί ώστε να διατηρηθούν άψογα όλη μέρα. 
  3. Δεν “μπουκώνουμε” τα με καλλυντικά, gel και pomades. Για να διατηρήσουμε αυτό το clean αποτέλεσμα χρειαζόμαστε μόνο μια σταγόνα BOMBER και χτένισμα!
  4. Πριν το ραντεβού σου μην επιχειρήσεις να αποτριχώσεις ή να κουρέψεις τα φρύδια σου! Στο Brow Lamination, μας ευνοεί να έχουμε μακριές τριχούλες και παχιά φρύδια.
  5. Δεν χρειάζεται να σε απασχολεί τίποτα απλώς αφέσου στα έμπειρα χέρια της τεχνίτριας μας!
     
brow bomber

Αν διαβάσες όλο το άρθρο, τότε σίγουρα βρίσκεσα στο κατάλληλο μέρος για Brow Lamination!

Μετά από χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρο της ομορφιάς η ομάδα πιστοποιημένων αισθητικών του Elisabeth’s Point έχει την εμπειρία και την γνώση να κρίνει τι είναι κατάλληλο και ασφαλές για τα φρύδια σου.

Το Elisabeth’s Point ανυπομονεί να σου λύσει κάθε απορία και να σου δώσει το αποτέλεσμα που πάντα επιθυμούσες!

Για ραντεβού & πληροφορίες κάλεσε μας στο 210 8023376 

Ελ.Βενιζέλου 4  Πεύκη

www.elisabethspoint.gr

You may also like

Δείτε επίσης

Χρήσιμες συμβουλές, tips και όλες οι νέες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς