Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€
Elisabeth's Point

Lash Lift Filler

Κωδ: BROW_2

Το Lash Lift Filler είναι η νέα τάση που έχει γίνει must σε όλα τα σαλόνια ομορφιάς κι έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο και φυσικά και το instagram! Πρόκειται για την τριπλή νέα επαναστατική μέθοδο που εφαρμόζουμε στις φυσικές βλεφαρίδες για να πετύχουμε εντυπωσιακό γύρισμα, βαφή και θεραπεία διόγκωσης βλεφαρίδων lash filler, ανάλογα με τις ανάγκες των βλεφαρίδων. Με την τεχνική Lash Lift Filler επιτυγχάνουμε εντελώς φυσικό γύρισμα των βλεφαρίδων από τη ρίζα τους και στην καμπυλότητα που επιθυμούμε.

 

Κλείστε ραντεβού και έπειτα αγοράστε το προϊόν.
45.00€
45 λεπτά

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό:

 • Έντονο βλέμμα που κερδίζει τις εντυπώσεις.
 • Ανορθωμένες βλεφαρίδες σαν να έχουν αναγεννηθεί
 • Έντονες, πυκνές βλεφαρίδες και με την καμπυλότητα που ταιριάζει στην καθεμία μας ξεχωριστά.
 • Φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς υπερβολές.

Οφέλη του lash lift

 • Είναι η καλύτερη λύση σε περιπτώσεις που δεν επιθυμούμε κάποια τεχνητή παρέμβαση, όπως συμβαίνει στα extensions βλεφαρίδων.
 • Επιπλέον είναι μια επιλογή που εξασφαλίζει εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα
 • Δεν απαιτεί μετά καμμιά ιδιαίτερη φροντίδα ούτε και εξειδικευμένα προϊόντα καθημερινής περιποίησης ή μακιγιάζ/ντεμακιγιάζ ματιών.
 • Είναι σαφώς οικονομικότερο σε σχέση με οποιαδήποτε μέθοδο περιποίησης των φυσικών βλεφαρίδων, με εξαιρετικά αποτελέσματα και μεγάλη διάρκεια.
 • Στο Elisabeth's Point μπορούμε να συνδυάσουμε το Lash Lift με τη θεραπεία διόγκωσης των φυσικών βλεφαρίδων κατά 24%, που επιτυγχάνεται με το εξειδικευμένο προϊόν Lash Filler της InLei.

Lash Lift Πριν και Μετά

Lash Lift before and after
πριν-μετά lash lift

Γιατί είναι εντυπωσιακό το αποτέλεσμα του lash lift;

Γιατί οι φυσικές βλεφαρίδες γυρίζουν από τη ρίζα που αυτό σημαίνει μέγιστος όγκος και μήκος. Επίσης, με τη θεραπεία lash filler οι τρίχες αποκτούν όγκο και ελαστικότητα, ενώ το αποτέλεσμα απογειώνεται με τη βαφή των βλεφαρίδων.

Η διαδικασία του Lash Lift

Αρχικά η τεχνίτρια θα σου προτείνει το ιδανικό «γύρισμα» για τις δικές σου βλεφαρίδες ώστε το αποτέλεσμα να είναι αυτό ακριβώς που επιθυμείς και που θα αναδείξει τα δικά σου μάτια με τον πιο ιδανικό τρόπο.

Στη συνέχεια:

 • Καθαρίζουμε τα μάτια από τους ρύπους.
 • Τοποθετούμε το ρολλάκι που έχουμε επιλέξει, ανάλογα με την καμπυλότητα που έχουμε επιλέξει και το κολλάμε στη βάση των βλεφαρίδων.
 • Βάζουμε την πρώτη λοσιόν με την οποία γίνεται το γύρισμα των βλεφαρίδων και το αφήνουμε από 8 έως 13’.
 • Σταθεροποιούμε το αποτέλεσμα.
 • Βάφουμε τις φυσικές βλεφαρίδες στην επιθυμητή απόχρωση με ειδική βαφή βλεφαρίδων.
 • Εφαρμόζουμε τη θεραπεία lash filler για πάχυνση των φυσικών βλεφαρίδων.

Στο Elisabeth’s Point στην Πεύκη, λίγα λεπτά απ' το Μαρούσι, οι πιστοποιημένοι στο lash lift αισθητικοί μας θα φροντίσουν ώστε οι βλεφαρίδες σου να φαίνονται μακρύτερες, πιο έντονες και να τους χαρίσουν αυτή τη σαγηνευτική καμπύλη στην οποία κανένας δεν μπορεί ν’ αντισταθεί!

Ανάδειξε σήμερα ό,τι σε κάνει μοναδική, δηλαδή το βλέμμα σου!

Test αλλεργίας:

Σε περίπτωση που έχεις επιβαρυμένο ιστορικό αλλεργιών ή γενικά έχεις ευαίσθητα μάτια προτείνεται να προηγηθεί τεστ αλλεργίας 24-48 ώρες πριν την τοποθέτηση.

Αντενδείξεις:

 • Γλαύκωμα
 • Καταρράκτης
 • Σύνδρομο ξηρού ματιού.

You have to know

Συχνές Ερωτήσεις

Πότε κάνουμε ανόρθωση βλεφαρίδων; Παίζει ρόλο η ηλικία;

Το lash lift μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις φυσικές βλεφαρίδες, ανεξάρτητα από το μήκος τους και τη διεύθυνσή τους (καθοδικές, ευθείες ή με μικρή κλίση) δίνοντας εντυπωσιακό φυσικό αποτέλεσμα.

Λόγω του ότι το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό, το lash lift μπορεί να έχει εφαρμογή σε όλες τις ηλικίες και ακόμα και σε άντρες που έχουν καθοδικές βλεφαρίδες που μπορεί να τους προκαλεί δυσκολία στην όρασή τους, αφού το αποτέλεσμα του lash lift σε έναν άντρα δεν είναι καθόλου θηλυπρεπές.

Έχει παρενέργειες το lash lift;

Η διαδικασία του lash lift δεν προκαλεί απολύτως καμία ενόχληση στα μάτια. Ιδιαίτερα στο Elisabeth's Point χρησιμοποιούμε τη σειρά προϊόντων lash lift της κορυφαίας ιταλικής εταιρείας Inlei, που πληρούν όλες τις προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας. Αν όμως κάνεις για πρώτη φορά lash lift και έχεις προδιάθεση για αλλεργίες σου συνιστούμε να έρθεις να κάνεις σ' εμάς εντελώς δωρεάν το τεστ αλλεργίας, που γίνεται πίσω από το αυτί, 24 με 48 ώρες πριν κάνουμε το lash lift. Οι αλλεργίες είναι πάρα πολύ σπάνιες αλλά με το τεστ αλλεργίας θα είσαι 100% σίγουρη.

Τι να προσέξω την ημέρα που θα έρθω για το lash lift;

Καλό είναι την προηγούμενη μέρα του ραντεβού σου να μην έχεις χρησιμοποιήσει αδιάβροχη μάσκαρα και αν είναι δυνατόν και καθόλου μάσκαρα, για να είναι οι φυσικές βλεφαρίδες καθαρές και να έχουν την φυσική τους υγρασία.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα του lash lift;

Το αποτέλεσμα του lash lift διαρκεί από 6 έως 8 εβδομάδες, ακολουθώντας τον κύκλο ζωής των φυσικών βλεφαρίδων. Κατά τις πρώτες 4 εβδομάδες μετά την εφαρμογή έχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα το οποίο σταδιακά φθίνει. Η επανεφαρμογή μπορεί να γίνει μετά από 2 μήνες ή και πιο πριν αν έχει συμπληρωθεί νωρίτερα ο κύκλος ανανέωσης των φυσικών βλεφαρίδων. Δηλαδή αν θέλεις να είναι πάντα ψηλά οι βλεφαρίδες σου δεν απαγορεύεται να ξανακάνεις lash lift και πριν από τους 2 μήνες.

Θα μπορώ να χρησιμοποιώ μάσκαρα μετά το lash lift;

Η χρήση της mascara φυσικά και μπορεί να γίνει από την επόμενη κιόλας μέρα αλλά δεν είναι απαραίτητη γιατί η διαδικασία του lift up περιλαμβάνει και την ημιμόνιμη βαφή των φυσικών βλεφαρίδων. Αν όμως θες σε κάποιες ιδιαίτερες περιπτώσεις να βάλεις μάσκαρα θα σου πρότεινα τη μάσκαρα Frida της Inlei που είναι ειδικά σχεδιασμένη για lash lift.

Πόση ώρα διαρκεί το Lash Lift βλεφαρίδων;

Η διαδικασία του Lash Lift διαρκεί περίπου 45’.

Μετά το lash lift θα μπορώ να βρέξω τις βλεφαρίδες μου;

Μόνο για τις πρώτες 24 ώρες μετά την εφαρμογή του lash lift αποφεύγουμε το νερό και ιδιαίτερα τον ατμό. Μετά από αυτό το διάστημα καμιά άλλη ιδιαίτερη περιποίηση δεν απαιτείται.

Ποια η διαφορά μεταξύ lash lift και extensions βλεφαρίδων;

Τα extensions βλεφαρίδων είναι μια μέθοδος επέκτασης του μήκους και της πυκνότητας των φυσικών βλεφαρίδων του ματιού προσδίδοντας απολύτως φυσικό αποτέλεσμα όχι με φυσικό τρόπο μιας και συγκολλούνται στις φυσικές βλεφαρίδες τεχνητές βλεφαρίδες. Χρειάζεται να γίνεται χρήση εξειδικευμένων προϊόντων ματιών και γενικά οι γυναίκες που τα φοράνε πρέπει να προσέχουν να μην ταλαιπωρούν τα μάτια τους. Πρόκειται για μια σχετικά ακριβή υπηρεσία που το πολύ κάθε 4 εβδομάδες απαιτεί συντήρηση.

Το lash lift είναι μια τριπλή μέθοδος με την οποία επιτυγχάνουμε εντυπωσιακό γύρισμα, βαφή και θεραπεία διόγκωσης των φυσικών βλεφαρίδων κατά 24% με lash filler της InLei. Όλη η διαδικασία γίνεται με φυσικό τρόπο και το αποτέλεσμα είναι απολύτως εντυπωσιακό. Δεν απαιτείται κανενός είδους ιδιαίτερη περιποίηση ή ειδικά προϊόντα περιποίησης προσώπου ή μακιγιάζ/ντεμακιγάζ ματιών. Η επανάληψη του lash lift γίνεται κάθε 8 εβδομάδες και ως προς το κόστος του είναι συγκριτικά πιο προσιτό.