Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€
Elisabeth's Point

Extensions βλεφαρίδων με τη μέθοδο one by one

Aπολύτως φυσικό αποτέλεσμα

Κωδ: onebyone

Η τεχνική που προσδίδει απολύτως φυσικό αποτέλεσμα. Το effect που δημιουργεί θα μπορούσε να παρομοιαστεί με το effect της μάσκαρα, μόνο που με τα extensions είναι μόνιμο και δεν λερώνεσαι, ούτε κοπιάζεις! Στην συγκεκριμένη τεχνική, σε κάθε μία φυσική βλεφαρίδα τοποθετείται μία τεχνητή βλεφαρίδα extension με αποτέλεσμα ανάλαφρες και διακριτικές επιμηκυμένες βλεφαρίδες που τονίζουν το βλέμμα όσο χρειάζεται.
 

Κλείστε ραντεβού και έπειτα αγοράστε το προϊόν.
60.00€
1 ώρα

Η διαδικασία που ακολουθούμε στο One by One είναι να συγκολλούμε μία τεχνητή τρίχα από μετάξι επάνω σε μία φυσική υγιή τρίχα του βλεφάρου. Πρόκειται για μια τεχνική που χρειάζεται απόλυτη ακρίβεια και πολύ συγκέντρωση γιατί οι συγκολλήσεις γίνονται σε απόσταση μόλις 0,5 χιλιοστό από το δέρμα του βλεφάρου! Ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε και με βάση το πόσες υγιείς φυσικές βλεφαρίδες έχουμε στη διάθεσή μας, μπορούμε να τοποθετήσουμε από 40 έως 150 βλεφαρίδες σε κάθε μάτι!

Το αποτέλεσμα που έχουμε είναι εντυπωσιακό: όμορφες, πυκνές, ελαφριές, μακριές, εύχρηστες βλεφαρίδες που ταυτόχρονα μοιάζουν φυσικές γιατί προσαρμόζονται απολύτως στο μέγεθος του ματιού! Η καλύτερη επιλογή για γυναίκες που έχουν λίγες ή λεπτές βλεφαρίδες και θέλουν να τολμήσουν τόσο, όσο!

One By One

Test αλλεργίας:

Σε περίπτωση που έχεις επιβαρυμένο ιστορικό αλλεργιών ή γενικά έχεις ευαίσθητα μάτια προτείνεται να προηγηθεί τεστ αλλεργίας 24-48 ώρες πριν την τοποθέτηση.

Αντενδείξεις:

  • Γλαύκωμα
  • Καταρράκτης
  • Σύνδρομο ξηρού ματιού.