Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€
Elisabeth's Point

Συντήρηση Βλεφαρίδων

Κωδ: BROW_3_One By One

Οι βλεφαρίδες μας ακολουθούν το δικό τους κύκλο ζωής που διαρκεί  περίπου 1,5 με 2 μήνες. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως καθημερινά χάνουμε 2-3 φυσικές βλεφαρίδες. Είναι απολύτως αναμενόμενο και λογικό λοιπόν, μετά την 3η εβδομάδα περίπου από την αρχική τοποθέτηση extensions βλεφαρίδων – ανεξάρτητα από την τεχνική – να παρατηρείτε πως τα μάτια σας σταδιακά «αδειάζουν».

Κλείστε ραντεβού και έπειτα αγοράστε το προϊόν.
Συντήρηση:
Συντήρηση
35.00€
30 λεπτά

Αυτό που χρειάζεστε, προκειμένου να διατηρήσετε το εντυπωσιακό και πλούσιο βλέμμα σας, είναι να κάνετε είναι μια συντήρηση στις βλεφαρίδες σας κάθε 3 με 4 βδομάδες.

Κατά τη συντήρηση η τεχνίτρια αυτό που κάνει είναι να ελέγχει σε τι κατάσταση είναι τα extensions σας, να απομακρύνει όσα είναι έτοιμα να πέσουν και στη συνέχεια να γεμίσει τα κενά που έχουν δημιουργηθεί δίνοντας πάλι ένα πλήρες αποτέλεσμα!

Στο Elisabeth’sPoint προτείνουμε αυτή η διαδικασία να γίνεται περίπου στην 4η εβδομάδα μετά την αρχική τοποθέτηση, εκτός από κάποιες περιπτώσεις που μπορεί να χρειαστεί και λίγο νωρίτερα όπως για παράδειγμα σε περιπτώσεις λιπαρού δέρματος ή όταν κάποιος λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή που σχετίζεται με την καταστολή της αύξησης της τριχοφυΐας.

Σε κάθε περίπτωση όμως, για το ραντεβού σας της συντήρησης δε θα πρέπει να έχουν πέσει όλες οι βλεφαρίδες γιατί τότε θα πρέπει να γίνει πλήρης τοποθέτηση από την αρχή.

Test αλλεργίας:

Σε περίπτωση που έχεις επιβαρυμένο ιστορικό αλλεργιών ή γενικά έχεις ευαίσθητα μάτια προτείνεται να προηγηθεί τεστ αλλεργίας 24-48 ώρες πριν την τοποθέτηση.

Αντενδείξεις:

  • Γλαύκωμα
  • Καταρράκτης
  • Σύνδρομο ξηρού ματιού.