Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€
Elisabeth's Point

Βαφή βλεφαρίδων

Κωδ: BROW_1

Η πιο εύκολη λύση για ανοιχτόχρωμες άτονες βλεφαρίδες. Γρήγορα,μόνο σε 15 λεπτά έχεις βλεφαρίδες βαμμένες και παράλληλα κάνεις και θεραπεία ενίσχυσης γιατί όλες οι εξελιγμένες νέες βαφές της  InLei® που χρησιμοποιούνται στο κατάστημά μας περιέχουν μέσα στην σύσταση τους θεραπευτικό έλαιο argan. Μπορεί να βάψει ακόμα και τις λευκές βλεφαρίδες και το αποτέλεσμα διαρκεί για 6-8 εβδομάδες. 

TIP: Δοκίμασε και το Lash lift Filler.

Η βαφή βλεφαρίδων συνδυάζεται τέλεια και με την παροχή του Lash Lift(ανόρθωση βλεφαρίδων), οπού εκεί έχετε ένα πιο εντυπωσιακό και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Εάν έχετε παρουσιάσει στο παρελθόν αλλεργία στην βαφή μαλλιών υπάρχει πιθανότητα να την εμφανίσετε και στην βαφή βλεφαρίδων. Ενημερώστε οπωσδήποτε την αισθητικό 24-48 ώρες πριν το ραντεβού σας προκειμένου να σας γίνει τεστ ευαισθησίας πίσω από το αυτί. 

15.00€
20 λεπτά

Test αλλεργίας:

Σε περίπτωση που έχεις επιβαρυμένο ιστορικό αλλεργιών ή γενικά έχεις ευαίσθητα μάτια προτείνεται να προηγηθεί τεστ αλλεργίας 24-48 ώρες πριν την τοποθέτηση.

Αντενδείξεις:

  • Γλαύκωμα
  • Καταρράκτης
  • Σύνδρομο ξηρού ματιού.

You have to know

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι επικίνδυνο για τα μάτια μου;

Η διαδικασία είναι εντελώς ακίνδυνη με την προϋπόθεση να χρησιμοποιούνται επώνυμα, υποαλλεργικά, επαγγελματικά προϊόντα και η υπηρεσία να παρέχεται από πιστοποιημένη αισθητικό.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω μάσκαρα μετά την βαφή βλεφαρίδων και γενικά να χρησιμοποιώ μακιγιάζ;

Φυσικά μπορείτε να βάφεστε κανονικά, ακόμα και την ίδια μέρα μπορείτε να πάτε για κολύμπι ή να γυμναστείτε. Γενικά έπειτα από αυτή την υπηρεσία δεν προσέχετε απολύτως τίποτα.

Τι να προσέξω πριν έρθω;

Θα έρθετε χωρίς μακιγιάζ και εάν φοράτε φακούς επαφής θα πρέπει να τους αφαιρέσετε για όσο γίνεται η υπηρεσία, αμέσως μετά μπορείτε να τους ξανά εφαρμόσετε.

Εάν έχετε παρουσιάσει στο παρελθόν αλλεργία στην βαφή μαλλιών υπάρχει πιθανότητα να την εμφανίσετε και στην βαφή βλεφαρίδων. Ενημερώστε οπωσδήποτε την αισθητικό 24-48 ώρες πριν προκειμένου να σας γίνει τεστ ευαισθησίας πίσω από το αυτί.