Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€
Eye Lashes
The art of lashes

Extension - Lash Lift Βλεφαρίδων

Μπορείτε να κλείσετε δωρεάν ραντεβού για την αξιολόγηση των αναγκών σας με σκοπό: να σχεδιάσουμε ένα εξατομικευμένο πλάνο θεραπειών σας.

Τώρα μπορείς και εσύ να ανανεώσεις την εικόνα σου αποκτώντας εντυπωσιακές βλεφαρίδες και βλέμμα που μαγνητίζει σε ένα μόνο ραντεβού 1-1:30 ώρας!

Στο κέντρο μας τα eyelash extensions εφαρμόζονται από κατάλληλα εκπαιδευμένες και έμπειρες τεχνίτριες οι οποίες είναι πάντα πρόθυμες να σε ενημερώσουν κατάλληλα, να σε καθοδηγήσουν και να καταλήξετε μαζί σε αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο. Στον χώρο μας διαθέτουμε τεράστια ποικιλία σε διαφορετικά μήκη, πάχη και καμπυλότητες βλεφαρίδων extension. Συνεπώς, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πολύ διακριτικό και φυσικό ή εντυπωσιακό, αναλόγως τι θα χρειαστείς και θα ζητήσεις.
Η ένταση του αποτελέσματος εξαρτάται από από την τεχνική που θα επιλέξεις.


 

lash lift collage

Extensions βλεφαρίδων με τη μέθοδο one by one

1 ώρα

Η τεχνική που προσδίδει απολύτως φυσικό αποτέλεσμα. Το effect που δημιουργεί θα μπορούσε να παρομοιαστεί με το effect της μάσκαρα, μόνο που με τα extensions είναι μόνιμο και δεν λερώνεσαι, ούτε κοπιάζεις! 

Ραντεβού
Δείτε την υπηρεσία
2d+8D

Volume 2D-8D Lashes

1 ώρα και 30 λεπτά

Με την συγκεκριμένη τεχνική μπορούμε να επιτύχουμε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα με πλούσιες και πυκνές βλεφαρίδες που θα μεταμορφώσουν το βλέμμα σου.

Ραντεβού
Δείτε την υπηρεσία
american volume

American Volume

1 ώρα και 30 λεπτά

Η τεχνική που προσφέρει μία μέτρια πυκνότητα ενδιάμεση της πυκνότητας 3D και one by one.

Ραντεβού
Δείτε την υπηρεσία
Lash Lift

Lash Lift Filler

45 λεπτά

Το Lash Lift Filler είναι η νέα τάση που έχει γίνει must σε όλα τα σαλόνια ομορφιάς κι έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο και φυσικά το Instagram!

Ραντεβού
Δείτε την υπηρεσία
Βαφή Βλεφαρίδων - φρυδιών

Βαφή βλεφαρίδων

20 λεπτά

Η νέα τάση της μόδας, επιβάλλει να έχεις ένα έντονο βλέμμα, με ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Ραντεβού
Δείτε την υπηρεσία
Συντήρηση Βλεφαρίδων

Συντήρηση Βλεφαρίδων

30 λεπτά

Οι βλεφαρίδες μας ακολουθούν το δικό τους κύκλο ζωής που διαρκεί  περίπου 1,5 με 2 μήνες. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως καθημερινά χάνουμε 2-3 φυσικές βλεφαρίδες.

Ραντεβού
Δείτε την υπηρεσία

You have to know

Συχνές Ερωτήσεις

Ποια είναι η διαφορά των extensions βλεφαρίδων με το Lash lift;

Αρχικά ας αρχίσουμε με το τι ακριβώς είναι η κάθε τεχνική. Τα extensions είναι τριχάκια τα οποία αναλόγως την τεχνική προσκολλιούνται πάνω στην φυσική σας βλεφαρίδα είτε ένα προς ένα είτε ένα ολόκληρο τουφάκι πάνω σε μια φυσική βλεφαρίδα. Θέλουν προσοχή στην μετέπειτα περιποίηση και στα προϊόντα που χρησιμοποιείς διότι δεν πρέπει να περιέχουν έλαια που μπορεί να αποδομούν την κόλλα. Το Lash Lift είναι ένα πολύ πιο απλό και φυσικό αποτέλεσμα το οποίο γίνεται κατευθείαν στην φυσική σας βλεφαρίδα δίνοντας της μια πιο έντονη καμπυλότητα και λίγο πιο έντονο χρώμα αν επιλέξετε κατά την διάρκεια του Lash Lift να κάνετε και βαφή βλεφαρίδων ( στο Elisabeths Point Beauty Studio η τεχνική του Lash lift είναι Lash Lift Filler το οποίο σημαίνει ότι εκτός από την ανόρθωση και την βαφή γίνεται και θεραπεία η οποία αυξάνει τον όγκο της τρίχας κατά 24%). Στην μετέπειτα περιποίηση οι βλεφαρίδες σου δεν χρειάζονται συγκεκριμένα προϊόντα. Συνεχίζοντας υπάρχουν διαφορές στην τιμή καθώς και στην διάρκεια που χρειάζεται κάθε υπηρεσία για να πραγματοποιηθεί. Η διάρκεια της συνεδρίας στα extensions βλεφαρίδων μπορεί να είναι από μια ώρα έως και δύο ώρες ενώ το Lash Lift διαρκεί περίπου στα 45 λεπτά με μία ώρα. Οι τιμές τους διαφέρουν αρκετά αφού στα extensions βλεφαρίδων το ποσό μπορεί να κυμανθεί από 60 ευρώ έως και 100 ευρώ ενώ το Lash Lift κοστίζει 45 ευρώ.

Τι πρέπει να κάνω πριν έρθω για την πρώτη εφαρμογή;

Για την πρώτη φορά ή για τη συντήρηση είναι πολύ σημαντικό να έρθετε χωρίς μακιγιάζ και να μη φοράτε κρέμα ματιών.

Μπορώ να φοράω τους φακούς επαφής μου;

Καλό είναι να έχετε μαζί σας το δοχείο αποθήκευσης για τους φακούς σας και να αφαιρούνται πριν την τοποθέτηση των βλεφαρίδων καθώς τα μάτια σας θα πρέπει να παραμείνουν κλειστά για αρκετή ώρα κάτι που μπορεί να σας δημιουργήσει ξηρότητα και ενόχληση στα μάτια αν δεν αφαιρεθούν δυσκολεύοντας ταυτόχρονα και το έργο της τεχνίτριας.

Extra tip: προσπαθήστε να αποφεύγετε να ακουμπάτε τις βλεφαρίδες σας κατά την τοποθέτηση και αφαίρεση των φακών επαφής για να παρατείνετε την διάρκεια τους.

Γιατί κάνουμε συντήρηση;

Τα extensions βλεφαρίδων πέφτουν ακολουθώντας τον φυσικό κύκλο ανάπτυξης των φυσικών βλεφαρίδων(κάθε μέρα χάνουμε 1-5 βλεφαρίδες συνολικά) μιας και τοποθετούνται επάνω σε αυτές, των οποίων ο ρυθμός αναγέννησης είναι συνήθως κάθε έξι εβδομάδες. Η συντήρηση είναι ζωτικής σημασίας άμα θέλετε να διατηρήσετε τις βλεφαρίδες σας ωραίες και γεμάτες και συνιστάται να γίνετε αυστηρά κάθε τρεις εβδομάδες.

Μπορώ να βάφομαι μετά την εφαρμογή;

Μπορείς να βάφεσαι στην περιοχή των ματιών με οποιοδήποτε προϊόν εκτός από μάσκαρα. Πέρα του ότι η μάσκαρα είναι περιττή καθώς τα extensions είναι από μόνα τους έντονα και γεμάτα, η μάσκαρα τα καταστρέφει καθώς τα κολλάει μεταξύ τους και αφαιρείται εξαιρετικά δύσκολα.

Αν παρόλα αυτά θέλετε να χρησιμοποιήσετε μάσκαρα πρέπει να είναι ειδικά σχεδιασμένη και κατάλληλη για τα extensions βλεφαρίδων όπως είναι η Frida της inlei που μπορείτε να προμηθευτείτε από το κατάστημα μας.

Μπορεί να μου κάνει αλλεργία;

Η πιθανότητα να εκδηλωθεί σε κάποιον αλλεργία μετά από τοποθέτηση extensions βλεφαρίδων είναι πολύ χαμηλή (1:1360). Ωστόσο , δεν μπορούμε να αποκλείσουμε εντελώς το ενδεχόμενο καθώς πάντα υπάρχει η περίπτωση κάποιο άτομο να έχει ευαισθησία σε κάποιο από τα συστατικά των υλικών που χρησιμοποιούνται. Να σημειωθεί επίσης πως σε ορισμένες περιπτώσεις η αλλεργία μπορεί να εμφανιστεί ακόμα και μετά από χρόνια επαφή που μπορεί να έχει το άτομο με το αλλεργιογόνο. Δηλαδή μπορεί κάποιος να φοράει extensions για χρόνια και κάποια στιγμή να εμφανίσει δυσανεξία και εντέλει αλλεργία. Εμείς πάντως συστήνουμε όταν κάποιος γενικά παρουσιάζει εύκολα αλλεργίες να έρθει και να του κάνουμε test ευαισθησίας 24-48 ώρες πριν την εφαρμογή. Γίνεται πολύ εύκολα, παίρνει μόνο 2 λεπτά και είναι δωρεάν.

Πρέπει να τις αφαιρέσω κάποια στιγμή;

Έπειτα από τόσα χρόνια παρουσίας και εμπειρίας στον τομέα του eyelash extensions μπορούμε να σου εγγυηθούμε χωρίς υπερβολές ότι τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι πιστοποιημένα από τους αρμόδιους οργανισμούς και δεν σου προκαλούν καμία απολύτως φθορά στην φυσική σου βλεφαρίδα. Εφόσον λοιπόν απευθύνεσαι σε τεχνίτριες άρτια εκπαιδευμένες και έμπειρες μπορείς να κρατήσεις τα extensions σου χωρίς να χρειαστούν καμία αφαίρεση-ξεκούραση οι φυσικές σου βλεφαρίδες για όσο διάστημα εσύ το επιθυμείς.

Πόση ώρα διαρκεί η συνεδρία;

Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας εξαρτάται από την τεχνική που θα εφαρμοστεί και κυμαίνεται μεταξύ μίας και δυο ωρών. Φυσικά η συντήρηση η οποία πρέπει να γίνεται κάθε 3 εβδομάδες έχει μικρότερη διάρκεια μίας και γίνεται συμπλήρωση στις βλεφαρίδες και όχι ολοκληρωτική τοποθέτηση.

Σε περίοδο εγκυμοσύνης επιτρέπεται η εφαρμογή extensions;

Δεν είναι κάτι εντελώς απαγορευτικό με την προϋπόθεση πάντα να σας το επιτρέψει ο γιατρός σας και να έχουμε κάνει φυσικά τεστ αλλεργίας. Κάτι επίσης πολύ σημαντικό είναι η τεχνίτρια που θα κάνει την τοποθέτηση να γνωρίζει για την εγκυμοσύνη και φυσικά να είναι καταρτισμένη και έμπειρη για να αποφευχθούν τυχόν λάθη.

Μπορούν να αφαιρεθούν τα extensions βλεφαρίδων;

Ναι, μπορούν να αφαιρεθούν απλά και εύκολα, στον εξειδικευμένο τεχνικό που τις τοποθέτησε. Η αφαίρεση πραγματοποιείται σε λίγα λεπτά με ένα ειδικό υγρό, όποτε εσύ το θελήσεις  Φυσικά οι δικές σου βλεφαρίδες παραμένουν σε άριστη κατάσταση.

11. Μπορώ να κολυμπάω στην θάλασσα ή στην πισίνα με τα extensions;

Φυσικά και μπορείτε να κολυμπήσετε με τα extensions σας δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος, απλά μην ξεχάσετε να αποφύγετε να βραχούν τις πρώτες 24 ώρες για να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια.

Θα βγουν όπως τις βλέπω στην φωτογραφία που σας δείχνω;

Η τεχνίτρια θα λάβει υπόψιν της το τι ακριβώς θέλετε ως προς το τελικό αποτέλεσμα και την πυκνότητα που επιθυμείτε με βάση αυτά που θα της πείτε ή με βάση κάποια φωτογραφία που θα της παρέχετε. Αλλά πρέπει να γνωρίζεται πάντα ότι το τελικό αποτέλεσμα θα διαφέρει οπτικά διότι το σχήμα του ματιού και φυσικά ο τύπος της κάθε βλεφαρίδας(κοντή, πυκνή, λεπτή) θα διαφοροποιήσουν το τελικό αποτέλεσμα για την κάθε πελάτισσα αφού όλα τα μάτια είναι εντελώς μοναδικά.

Πως μπορώ να φροντίσω τα extensions μου;

Είναι πολύ απλό. Τις πρώτες 24 ώρες, προσέχουμε να μη βρέξουμε τα μάτια και επίσης αποφεύγουμε το κολύμπι, τη σάουνα και γενικά τον ατμό. Κατά το διάστημα που είναι τοποθετημένες οι βλεφαρίδες, μην τρίβεις δυνατά τα μάτια σου, μην τραβάς τις βλεφαρίδες και μην χρησιμοποιείς ψαλίδι για γύρισμα των βλεφάρων. Επίσης, μην κάνεις περμανάντ ή βαφή βλεφαρίδων. Γενικά απόφυγε οποιοδήποτε λιπαρό προϊόν στην περιοχή των ματιών και προτίμησε προϊόντα που έχουν ως βάση το νερό.

Είναι επώδυνη η διαδικασία;

Η διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη. Μάλιστα είναι τόσο χαλαρωτική που μπορείς ακόμα και να αποκοιμηθείς κατά την διάρκεια της τοποθέτησης!

Μπορώ να πλένω τα μάτια μου;

Για την ακρίβεια επιβάλλεται! Οι βλεφαρίδες αποτελούν τα φίλτρα των ματιών μας. Συνεπώς από την φύση τους προσελκύουν ρύπους, σκόνη και μικρόβια τα οποία θα πρέπει να απομακρύνονται με καθαριότητα και πλύσιμο σε καθημερινή βάση. Για την καθαριότητα των βλεφαρίδων σου προμηθεύσου από εμάς τον εξειδικευμένο αφρό καθαρισμού Elisabeth Lashes.

Είναι ασφαλής διαδικασία;

Ναι, όταν τοποθετούνται από εξουσιοδοτημένο, εκπαιδευμένο άτομο. Η ισχυρή αβλαβής κόλλα είναι η ίδια που χρησιμοποιείται για συγκόλληση ανθρώπινων ιστών, σε νοσοκομεία των ΗΠΑ. Είναι υποαλλεργική, μη ερεθιστική και επειδή σε καμία περίπτωση δεν ακουμπά στο δέρμα σας, δεν νιώθετε απολύτως τίποτα.

Πόσο διαρκούν τα eyelash extensions;

Τα eyelash extensions μπορεί να διαρκέσουν έως και 1 μήνα. Ωστόσο προτείνεται να γίνεται συντήρηση κάθε τρεις εβδομάδες προκειμένου οι βλεφαρίδες να δείχνουν πάντα καλοδιατηρημένες.

Τα eyelash extensions μπορεί να διαρκέσουν έως και 1 μήνα. Ωστόσο προτείνεται να γίνεται συντήρηση κάθε τρεις εβδομάδες προκειμένου οι βλεφαρίδες να δείχνουν πάντα καλοδιατηρημένες.

Μη σοκάρεσαι, όχι, δε συμβαίνει κάτι τέτοιο γιατί πολύ απλά έχεις απευθυνθεί σε τεχνίτριες άρτια εκπαιδευμένες, έμπειρες και υπεύθυνες όπως είμαστε εμείς στο Elisabeth's Point.
Ωστόσο, για μας η αντίδρασή σου είναι απολύτως φυσιολογική και ως ένα βαθμό αναμενόμενη. Και πώς αλλιώς, αφού είχες συνηθίσει να βλέπεις στον καθρέφτη βλεφαρίδες με όγκο και ένταση! Και μετά την αφαίρεση των extensions σου, βλέπεις αραιές, κοντές και λεπτές βλεφαρίδες! Βλέπεις με λίγα λόγια, το λόγο που σε έκανε να δοκιμάσεις για πρώτη φορά τα eyelash extensions και να εμπιστευθείς το Elisabeth's Point.
Και η επιλογή σου ήταν σίγουρα σωστή για σένα, αλλιώς δε θα ήσουν τόσο σοκαρισμένη! Πάρε το χρόνο σου, και σε περιμένουμε ξανά για ένα νέο ταξίδι ομορφιάς!

Μπορούν να καταστραφούν οι δικές μου βλεφαρίδες;

Όχι φυσικά. Η ειδική φόρμουλα της φαρμακευτικής κόλλας που χρησιμοποιούμε, είναι ειδική για να ενσωματώνεται με τις βλεφαρίδες σας και να μη νιώθετε ότι φοράτε κάτι ξένο πάνω σας.

We make art out of lashes