Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€
Πρόγραμμα επιβράβευσης
Bonus points

Πρόγραμμα επιβράβευσης

Στο elisabethspoint.gr, με κάθε αγορά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα κερδίζετε πόντους, τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε με την επόμενή σας αγορά παίρνοντας διάφορα δώρα.

Όσο περισσότερες αγορές πραγματοποιείτε από το elisabethspoint.gr, τόσο περισσότερο σας ανταμείβουμε. Μπείτε σήμερα στο πρόγραμμα επιβράβευσης του elisabethspoint.gr , συγκεντρώστε Bonus Points με κάθε αγορά και εξαργυρώστε τους κερδίζοντας υπέροχα δώρα!

Πως συγκεντρώνετε Πόντους;

Το μόνο που χρειάζεστε είναι να έχετε λογαριασμό στο elisabethspoint.gr & με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε, συλλέγετε πόντους επιβράβευσης Bonus Points , οι οποίοι προστίθενται αυτόματα στον λογαριασμό σας!

Με κάθε αγορά σας

1 Πόντο για κάθε 1€

Ολοκληρώνοντας επιτυχώς την αγοράς σας και αφού παραλάβετε και εξοφλήσετε την παραγγελία σας, οι Πόντοι αποθηκεύονται αυτόματα στον λογαριασμό σας,

You have to know

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς λειτουργεί το σύστημα ανταμοιβής πόντων;

Με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο elisabethspoint.gr κερδίζετε πόντους Bonus Points. Οι πόντοι ανταμοιβής συγκεντρώνονται στο λογαριασμό σας, από όπου μπορείτε να δείτε κάθε στιγμή πότε και πόσους ακριβώς πόντους έχετε κερδίσει.

Είναι απαραίτητο να έχω λογαριασμό;

Ναι, για να μπορείτε να συλλέγετε & να εξαργυρώνετε πόντους ανταμοιβής είναι απαραίτητο να έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στο elisabethspoint και να συνδέεστε σε αυτόν κάθε φορά που πραγματοποιείτε αγορές.

Πρέπει να εξαργυρώσω όλους τους πόντους που έχω συγκεντρώσει;

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας, όποτε το επιθυμείτε, εφόσον έχετε συγκεντρώσει αρκετούς για το δώρο της αρεσκείας σας.

Πώς εξαργυρώνω τους πόντους μου;

Για να εξαργυρώσετε τους πόντους σας θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο elisabethspoint και να προσθέσετε στο καλάθι σας το δώρο της αρεσκείας σας. Οι πόντοι θα εξαργυρωθούν αυτόματα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Πώς και πόσους πόντους συγκεντρώνω;

Με κάθε αγορά που πραγματοποιείτε στο elisabethspoint.gr κερδίζετε πόντους Bonus Points.Ο λοκληρώνοντας επιτυχώς την αγοράς σας και αφού παραλάβετε και εξοφλήσετε την παραγγελία σας, οι Πόντοι αποθηκεύονται αυτόματα στον λογαριασμό σας. Για κάθε 1€ κερδίζετε 1 πόντο.

Θέλω να κάνω τηλεφωνική παραγγελία, θα μετρήσουν οι πόντοι μου;

Οι πόντοι προστίθενται στο λογαριασµό σας όταν πραγµατοποιήσετε την τηλεφωνική σας παραγγελία, αρκεί να έχετε δηµιουργήσει προηγουµένως λογαριασµό στο elisabethspoint.gr

Ολοκλήρωσα την παραγγελία μου, αλλά δεν έχουν προστεθεί οι πόντοι μου ακόμα

Οι νέοι πόντοι προστίθενται στo λογαριασµό σας µε την εξόφληση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που εξοφλήσετε µε αντικαταβολή, αυτό γίνεται σε µερικές µέρες (5 – 10 εργάσιµες) αφότου εξοφλήσετε το courier που θα φέρει την παραγγελία σας. Επιπλέον µπορεί να χρειαστούν έως και 48 ώρες για να φανούν οι πόντοι στο λογαριασµό σας.