Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€
Elisabeth's Point

Volume 2D-8D Lashes

Κωδ: BROW_4

Με την συγκεκριμένη τεχνική μπορούμε να επιτύχουμε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα με πλούσιες και πυκνές βλεφαρίδες που θα μεταμορφώσουν το βλέμμα σου. Σε κάθε μία φυσική βλεφαρίδα τοποθετείται τουφάκι με 3-6 τριχάκια extensions (ανάλογα την πυκνότητα που θέλουμε να δημιουργήσουμε), πολλαπλασιάζοντας έτσι τις βλεφαρίδες και δημιουργώντας όγκο. Η τεχνική 3D είναι ιδανική για γυναίκες με αραιές βλεφαρίδες και κενά.

Κλείστε ραντεβού και έπειτα αγοράστε το προϊόν.
80.00€
1 ώρα και 30 λεπτά

Σε αυτή την τεχνική αυτό που κάνουμε είναι να συγκολλούμε σε κάθε φυσική και υγιή βλεφαρίδα ένα τουφάκι από 2 (2D), 3 (3D) έως και 8 (8D) ανάλαφρες βλεφαρίδες τύπου mink πάχους 0,07 χιλιοστό (πολύ πιο λεπτές από αυτές που χρησιμοποιούμε στο οne by one).Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να τοποθετήσουμε έως και 600 βλεφαρίδες σε κάθε μάτι δημιουργώντας μια βεντάλια από volume extensions χωρίς να προκληθεί η παραμικρή βλάβη στις φυσικές βλεφαρίδες.

Το κάθε τουφάκι ή βεντάλια, φτιάχνεται από ανάλαφρες βλεφαρίδες επί τόπου από την τεχνίτρια, με ειδική τεχνική, και συγκολλάται με λεπτές και ακριβείς κινήσεις σε μία φυσική τρίχα κάθε φορά και σε απόσταση 0,5 χιλιοστό από το δέρμα του βλεφάρου.

Το αποτέλεσμα; Εκπληκτικό! Πυκνές, μακριές απαλές και έντονες βλεφαρίδες! Το Volume 3D αποτελεί την καλύτερη επιλογή για γυναίκες με πολύ αραιές βλεφαρίδες ή για γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν ένταση στο βλέμμα τους! Ανάλογα με τον όγκο που θέλει να δώσει στις βλεφαρίδες της, κάθε γυναίκα μπορεί να επιλέξει το μήκος, το πάχος, το γύρισμα, ακόμη και το χρώμα των extensions που επιθυμεί. Με τόσες επιλογές ακόμη και οι δύσκολες περιπτώσεις, γίνονται εύκολες!

Το πιο εντυπωσιακό όμως όλων είναι ότι η πελάτισσα δεν αισθάνεται καθόλου βάρος! Φανταστείτε ότι ένα 3D τουφάκι ζυγίζει λιγότερο από μία τεχνητή τρίχα που χρησιμοποιούμε στο One by One. Και η συνολική ποσότητα της κόλλας είναι σημαντικά λιγότερη!

lashes

Test αλλεργίας:

Σε περίπτωση που έχεις επιβαρυμένο ιστορικό αλλεργιών ή γενικά έχεις ευαίσθητα μάτια προτείνεται να προηγηθεί τεστ αλλεργίας 24-48 ώρες πριν την τοποθέτηση.

Αντενδείξεις:

  • Γλαύκωμα
  • Καταρράκτης
  • Σύνδρομο ξηρού ματιού.