Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€

"Flat Βλεφαρίδες" μια ενναλακτική τεχνική για τα extension βλεφαρίδων

flat βλεφαρίδες

Μεγαλύτερη διάρκεια, ελαφρύτερη αίσθηση, λιγότερη συντήρηση

Χαιρόμαστε όταν μας αποκαλείτε πρωτοπόρους στον χώρο γιατί αυτό προέρχεται μετά από ατελείωτες ώρες εκπαίδευσης, έρευνας και εξέλιξης μέσω επαγγελματικών σεμιναρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό. Θέλουμε να σας μεταλαμπαδεύσουμε τις γνώσεις μας και να μοιραστούμε μαζί σας νέες, συναρπαστικές τεχνικές. 

Σήμερα λοιπόν, θα σας μιλήσουμε για τα πολλά πλεονεκτήματα των "flat" extension βλεφαρίδων και είμαστε σίγουροι ότι θα μπορέσετε να ικανοποιήσετε και τις πιο απαιτητικές πελάτισσες.

Αρχικά, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι η διάρκεια, η οποία οφείλεται στο τρόπο που εφάπτεται το extension στην φυσική τρίχα (βλέπε φώτο) το λεγόμενό και ως "wrapping". Ενσωματώνεται, "αγκαλιάζει" την φυσική τρίχα, με αποτέλεσμα να γίνεται ένα "σώμα".

Δημιουργείται μια διχάλα μεταξύ της φυσικής τρίχας και του extension, δίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα με την τεχνική 2D. Έτσι, η πελάτισσα απολαμβάνει μια ελαφριά αίσθηση, χωρίς να νιώθει βάρος στα βλέφαρα και μιλώντας με αριθμούς, τα "flat" extension είναι 75%  ελαφρύτερα από τα αντίστοιχα κλασσικά. Ο χρόνος δε, της συντήρησης μειώνεται σημαντικά, μιας και απαιτείται να γίνεται πιο αραιά

flat vs classic βλεφαρίδες

Κατάλληλη και για τις "απαιτητικές" περιπτώσεις

Η συγκεκριμένη τεχνική είναι ιδανική για ευαίσθητα μάτια ή για όσες έχουν λιπαρότητα στην περιοχή των ματιών. Μπορείτε να την προτείνετε σε “δύσκολες” περιπτώσεις ακόμα και σε άτομα με ιδιαίτερα λεπτή φυσική τρίχα.  

Fluffy ανάλαφρο αποτέλεσμα

Τέλος, το πιο ενδιαφέρον θα λέγαμε για την συγκεκριμένη τεχνική είναι το "fluffiness" που δίνει και το μοναδικό ενδιάμεσο αποτέλεσμα μεταξύ one by one και 3D Volume. Με απλά λόγια: Tο βάρος είναι 0.20 αλλά η αίσθηση είναι σαν να φοράς 0.07. Εκεί οφείλεται αυτό το fluffy- ανάλαφρο αποτέλεσμα. Επιπλέον, μπορείς να βρεις διαθέσιμα μήκη και καμπυλότητες όπως στα classic extension βλεφαρίδων.

Ο μαγικός κόσμος των βλεφαρίδων εξελίσσεται συνεχώς με καινοτόμες τεχνικές που κάνουν την δουλειά σου πιο εύκολη και αποτελεσματική.

Για περισσότερες πληροφορίες και σεμινάρια για όλες τις νέες τεχνικές επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106142967.

 

You may also like

Δείτε επίσης

Χρήσιμες συμβουλές, tips και όλες οι νέες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς