Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€

Καθαρισμός προσώπου με ατμό (Vapeur)

Ο καθαρισμός προσώπου με ατμό αποτελεί μια επαναστατική μέθοδο στον τομέα της ομορφιάς! Μέσα σε λίγη ώρα, με τη βοήθεια του ατμού, οι πόροι του δέρματος διαστέλλονται και αφαιρείται το σμήγμα, αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και καθαρή. Είναι ένας εύκολος τρόπος να αποκτήσετε άμεσα την καθαρή επιδερμίδα που πάντα ονειρευόσασταν, στο Elisabeths Point!

Όπως είναι γνωστό, όταν η επιδερμίδα είναι μπλοκαρισμένη από το σμήγμα και τις τοξίνες δεν επιτρέπει στις θρεπτικές ουσίες των καλλυντικών, όπως τις κρέμες προσώπου ημέρας και νύκτας ή τις ενυδατικές κρέμες, να εισέλθουν στην επιδερμίδα και να δράσουν όπως πρέπει ώστε να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ένα άλλο έντονο πρόβλημα που προκύπτει όταν δεν έχουμε καθαρή επιδερμίδα είναι η συσσώρευση σμήγματος και νεκρών κυττάρων στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα το πρόσωπό σας να φαίνεται θαμπό, τραχύ και συχνά να εμφανίζονται σπυράκια στην επιδερμίδα. Έτσι, για να χαρίσετε στο πρόσωπό σας τη φροντίδα που του αξίζει σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τον καθαρισμό προσώπου με ατμό (Vapeur).

Ο ατμός παράγεται από την ειδική συσκευή, γνωστή ως «βαπέρ» που βγαίνει από την Γαλλική λέξη Vapeur ή την αγγλική Vapor (=ατμός). Ο ατμός διαχέεται στο πιγούνι με κατεύθυνση προς το υπόλοιπο πρόσωπο, ενώ για ακόμα καλύτερη αίσθηση κλείνουμε τα μάτια με βαμβάκι εμποτισμένο σε λοσιόν.

Η διάρκεια παραμονής στον ατμό θα πρέπει να είναι περίπου στα 15-25 λεπτά, και εξαρτάται από τον τύπο του δέρματός σας και το εάν οι πόροι της επιδερμίδας είναι κλειστοί ή διεσταλμένοι. Προς το τέλος της διαδικασίας, δηλαδή τα τελευταία 5 λεπτά, γυρίζουμε τη συσκευή στο όζον και ο ατμός περνάει σε πρώτη φάση από μία λάμπα UV και ιονίζεται. Έτσι προστατεύονται οι διεσταλμένοι πόροι από μικρόβια και μολύνσεις.

Στη συνέχεια, γίνεται αφαίρεση του σμήγματος είτε με τα χέρια μας είτε αν είναι ευαίσθητο το πρόσωπο με τη χρήση υπερήχων.

Αφού ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, συνεχίζουμε την περιποίηση του προσώπου με υψίσυχνα τα οποία καταπραΰνουν  την επιδερμίδα και απολυμαίνουν το δέρμα.

Τέλος, συνεχίζουμε με θεραπεία προσώπου ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος.

Για τις επόμενες 2 ημέρες αποφεύγουμε την έκθεση στον ήλιο και γίνεται χρήση αντιηλιακού.

Η λύση λοιπόν για έναν βαθύ καθαρισμό προσώπου που θα ανοίξει τους πόρους και θα επιτρέψει την απομάκρυνση της βρομιάς είναι ο ατμός χαρίζοντας λάμψη στην επιδερμίδα σας!

You may also like

Δείτε επίσης

Χρήσιμες συμβουλές, tips και όλες οι νέες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς