Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€

SPRAY TAN, ψεκασμός με αερογράφο, η μέθοδος μαυρίσματος με τα καλύτερα αποτελέσματα!

Το Sunless Tanning, δηλ. τεχνητό μαύρισμα με ψεκασμό από αερογράφο, είναι η πλέον σύγχρονη, έγκυρη και ασφαλής μέθοδος μαυρίσματος παγκοσμίως.

Σας χαρίζει ένα υπέροχο αποτέλεσμα, με 1 μόνο εφαρμογή, αποφεύγοντας τελείως τις βλαβερές συνέπειες του ήλιου.

Το αποτέλεσμα είναι όπως εσείς το επιθυμείτε. Διακριτικό, μέτριο ή πολύ έντονο. Με 1 μόνο φορά, χωρίς επαναλαμβανόμενες συνεδρίες όπως απαιτούνται στο solarium. Σε ένα ραντεβού θα έχετε αποκτήσει το αποτέλεσμα που ονειρεύεστε!

Το υγρό δεν είναι διάφανο, έχει τη χροιά που επιθυμούμε να επιτύχουμε και το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό την ώρα της εφαρμογής, έτσι μπορούμε εκείνη την ώρα να το διαμορφώσουμε αναλόγως, αλλάζοντας τη σύσταση σε λιγότερο ή περισσότερο έντονη.

Επίσης, σε κάθε περίπτωση, είσαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα από την πρώτη στιγμή, επειδή το βλέπετε άμεσα! Έτσι αποφεύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις μετά από ώρες. Ωστόσο, το χρώμα σταθεροποιείται μέσα στις επόμενες 6 ώρες.

Περιέχει: ζαχαροκάλαμο, Aloe Vera και αντιγηραντικές βιταμίνες για ενυδάτωση του δέρματος.

Διατίθεται σε 5 διαφορετικές χρωματικές αποχρώσεις και έχει μία υπέροχη μυρωδιά καρύδας.

Sto studio μας, η εφαρμογή γίνεται αποκλειστικά από εκπαιδευμένο επαγγελματία.

Γιατί ο ψεκασμός με αερογράφο έχει πολλαπλάσια οφέλη σε σχέση με το μαύρισμα σε καμπίνα ψεκασμού;

Όσοι από εσάς έχουν προηγούμενη εμπειρία από καμπίνα ψεκασμού, γνωρίζουν ότι ψεκάζει και δίνει οδηγίες στα αγγλικά. Αν δεν καταλάβετε κάτι ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα, είναι «μηχάνημα» και συνεχίζει να ψεκάζει…

Άλλο ένα πρόβλημα είναι ότι οι αυτόματες καμπίνες ψεκασμού δεν μπορούν να προσαρμοστούν στο σωματότυπο, στο ύψος και γενικά στις ανατομικές ιδιομορφίες του κάθε ανθρώπου. (Π.χ. κάποιος υπέρβαρος που έχει πιο έντονες πτυχώσεις σε κάποια μέρη του σώματος του, θέλει ειδική εφαρμογή από έμπειρο επαγγελματία ώστε το αποτέλεσμα να είναι ομοιόμορφο).

Για τον λόγο αυτό, στο Elisabeth's Point Beauty Studio, δεν χρησιμοποιούμε καμπίνα. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι το πιο ασφαλές αποτέλεσμα είναι από εξειδικευμένο προσωπικό που:

  • θα σας ψεκάσει με ακρίβεια και θα μπορείτε να συζητήσετε και να αναλύσετε τυχόν απορίες σας την ώρα που γίνεται η εφαρμογή.
  • Ο ψεκασμός γίνεται πάντα από αισθητικό και είναι εξατομικευμένος και επικεντρωμένος στα σημεία που θέλουμε.
  • Ακόμα, εάν κάποιος θέλει να έχει το εφέ των κοιλιακών ή γράμμωσης στην περιοχή της κοιλιάς, μπορούμε να το δημιουργήσουμε πολύ πετυχημένα με ειδικού τύπου ψεκασμό ώστε να είναι το αποτέλεσμα που επιθυμεί και να φαίνεται απολύτως φυσικό!

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που μεγάλες εταιρίες παραγωγής διαφημιστικών spot μας προτιμούν για διαφημίσεις σε γνωστά brands. Δείτε εδώ δουλειές μας!

Τέλος, στο Elisabeth's Point Beauty Studio στόχος μας είναι ο απόλυτα ευχαριστημένος πελάτης και αυτό γίνεται μόνο με εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να εστιάσει στις ατομικές ανάγκες κι απαιτήσεις σας. Έτσι λοιπόν, παρ'όλο που ζούμε σε μία δύσκολη οικονομικά περίοδο, εμείς επιλέγουμε να επενδύσουμε σε ανθρώπους και όχι σε «μηχανήματα».

Το καλοκαίρι έφτασε! Εάν θέλετε κι εσείς να δοκιμάσετε το spray tanning ή να μάθετε περισσότερες πληροφορίες, καλέστε μας τώρα στο 210 802 3376.

You may also like

Δείτε επίσης

Χρήσιμες συμβουλές, tips και όλες οι νέες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς