Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€

LASH EXTENSIONS

Αποκτήστε το βλέμμα των διάσημων star όπως η Naomi Campbell, η Beyonce, η Jennifer Lopez κ.ά.

Ξυπνήστε κάθε πρωί με υπέροχες, μακριές, πυκνές βλεφαρίδες. Ανανεώστε το πρόσωπό σας με την πιο ασφαλή και πρωτοποριακή μέθοδο και κάντε νεανικό και sexy το βλέμμα σας (οι βλεφαρίδες σας μπορούν να επιμηκυνθούν 2 και 3 φορές).

Πετάξτε τα ψαλιδάκια γυρίσματος βλεφαρίδων και πείτε… αντίο στη μάσκαρα! Ακούγεται σαν όνειρο και όμως είναι πραγματικότητα. Με τα extensions θα κάνετε την πιο επιτυχημένη αλλαγή στην εμφάνισή σας.

Πυκνές, πλούσιες, γυριστές βλεφαρίδες κάθε μέρα για όσο θέλετε. Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό επειδή οι βλεφαρίδες τοποθετούνται μία-μία με τη μέθοδο ΄΄One by One’’. Με τη συγκεκριμένη μέθοδο, μπορούμε να διορθώσουμε όλες τις περιπτώσεις προβληματικών βλεφαρίδων όπως τις αδύναμες, μικρές, άχρωμες, ίσιες κ.λπ.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Τι είναι τα extensions βλεφαρίδων;

Είναι μέθοδος που ενισχύει το μάκρος και την πυκνότητα των βλεφαρίδων σας. Τα extensions βλεφαρίδων τοποθετούνται τρίχα τρίχα επάνω στις δικές σας βλεφαρίδες, για ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Στην ουσία είναι προέκταση των δικών σας βλεφαρίδων σε αντίθεση με τις μέχρι τώρα γνωστές “τεχνητές” βλεφαρίδες που φαίνονται ψεύτικες και διακρίνονται ως ξένο σώμα. Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι οι “τεχνητές” πρόσθετες βλεφαρίδες μπορούν να ξεκολλήσουν εύκολα και να μας προδώσουν την πιο ακατάλληλη στιγμή, κάτι που αποκλείεται να συμβεί με τα extensions.

Ποια extensions είναι τα κατάλληλα για μένα;

Εξαρτάται από το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Μπορείτε να αποκτήσετε βλεφαρίδες:

  • Mακριές και πυκνές
  • Κοντές και έντονες (μαύρες) βλεφαρίδες
  • Φυσικές μακριές βλεφαρίδες
  • Χρωματιστές ανάλογα με τα μάτια σας
  • Γυριστές μακριές βλεφαρίδες

Αυτό το αποφασίζει ο πιστοποιημένος extensionist που σας έχει αναλάβει και θα κρίνει ανάλογα με το στιλ σας, το μέγεθος των ματιών και των βλεφαρίδων σας, το χρώμα των ματιών σας κ.λπ. Φυσικά θα κάνει τις ανάλογες επιλογές, για πιο φυσικό και τέλειο αποτέλεσμα.

Τι πρέπει να κάνω πριν έρθω για την πρώτη εφαρμογή;

Αρχικά ας ξεκινήσουμε από το ότι είναι σημαντικό να έρθετε χωρίς μακιγιάζ και να μην φοράτε κρέμα ματιών. Εάν γενικώς παρουσιάζετε αλλεργίες καλό θα ήταν να μιλήσετε με την αισθητικό μήπως χρειαστεί να προηγηθεί το τεστ αλλεργίας (σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να γίνει 24-48 ώρες πριν από την τοποθέτηση. Συνιστάται να γίνεται πάντα σε περιπτώσεις και γεγονότα όπως νύφες, βαπτίσεις κ.λπ. για να αποφύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις).

Για την δική σας ευκολία προτιμότερο θα ήταν να μην φοράτε φακούς επαφής κατά την διάρκεια της εφαρμογής λόγω του ότι θα έχετε αρκετή ώρα τα μάτια σας κλειστά. Οπότε μπορείτε να φέρετε τις θήκες των φακών μαζί σας ώστε να τους αφαιρέσετε ή να τους έχετε ήδη αφαιρέσει από το σπίτι.

Θα πρέπει να γνωρίζουμε εάν έχει προηγηθεί lash lift διότι θα πρέπει να έχουν περάσει 2 εβδομάδες πριν πραγματοποιηθεί η εφαρμογή των extensions.

Μπορούν να καταστραφούν οι δικές μου βλεφαρίδες;

Δεν υπάρχει φόβος για τυχόν καταστροφή των φυσικών σας βλεφαρίδων. Η τοποθέτηση των extensions γίνεται με την χρήση ειδικής κόλλας, η οποία παρόλο που είναι ισχυρή είναι medical grade και δεν προκαλεί φθορά στις φυσικές βλεφαρίδες. Οι φυσικές βλεφαρίδες δεν υπάρχει περίπτωση να καταστραφούν εφόσον έχουν τοποθετηθεί από έμπειρη τεχνίτρια και όταν έχει προηγηθεί το πρωτόκολλο για τα προτεινόμενα μεγέθη.

Είναι ασφαλή τα extensions βλεφαρίδων;

Ναι, όταν τοποθετούνται από εξουσιοδοτημένη, εκπαιδευμένη τεχνίτρια. Η  ισχυρή αβλαβής κόλλα extensions βλεφαρίδων Elisabeth Lashes είναι η ίδια που χρησιμοποιείται για συγκόλληση ανθρώπινων ιστών, σε νοσοκομεία των ΗΠΑ. Είναι φτιαγμένη για την περιοχή των ματιών, πιστοποιημένη από τον Ε.Ο.Φ, ασφαλής και μη ερεθιστική και επειδή σε καμμία περίπτωση δεν ακουμπά στο δέρμα σας δεν νιώθετε καμμία απολύτως ενόχληση. Τα extensions βλεφαρίδων υπάρχουν σαν τεχνική τοποθέτησης εδώ και πολλά χρόνια, που σημαίνει ότι είναι εντελώς ασφαλή.

Η τοποθέτηση extensions βλεφαρίδων είναι μία επώδυνη διαδικασία;

Η διαδικασία δεν είναι επώδυνη για κανέναν λόγο. Το αντίθετο είναι χαλαρωτική. Δεν πονάει καθόλου. Η τεχνίτρια τοποθετεί pads κολλαγόνου στις κάτω βλεφαρίδες για να διαχωρίσει τις πάνω από τις κάτω. Εάν υπάρχει λόγος για κάτι πιο ισχυρό από τα pads μπορεί να χρησιμοποιηθεί ειδική υποαλλεργική χάρτινη ταινία (micropore). Mπορείτε να το δείτε σαν ένα μικρό ευχάριστο διάλειμμα. Είστε ξαπλωμένη, ακούγοντας μουσική και μερικές φορές μπορεί να σας πάρει και ο ύπνος.

Μπορώ να κοιμάμαι με τα extensions βλεφαρίδων;

Μπορείτε να κοιμάστε άνετα. Καλό είναι βέβαια την πρώτη μέρα να αποφύγετε να κοιμηθείτε ‘’πάνω τους’’ για να μην προκληθεί το λεγόμενο ‘’τσαλάκωμα’’. Να τονίσουμε ότι οι βλεφαρίδες Elisabeth Lashes είναι τόσο απαλές και ελαστικές όσο και οι φυσικές δικές σας. Βέβαια υπάρχει και ειδική μάσκα ύπνου Elisabeth Lashes με ειδικές εσοχές για να κοιμάστε χωρίς κανένα απολύτως άγχος για τις βλεφαρίδες σας. Γενικά δεν υπάρχει περιορισμός σχετικά με τον ύπνο.

Μπορούν να αφαιρεθούν τα extensions βλεφαρίδων;

Ναι, μπορούν να αφαιρεθούν απλά και εύκολα, στην εξειδικευμένη τεχνίτρια που τις τοποθέτησε. Η όλη διαδικασία διαρκεί 15-20 λεπτά και μέσα σε αυτόν τον χρόνο, οι εκπαιδευμένοι extensionists εφαρμόζουν ένα ειδικό gel που διασπά την κόλλα που κρατά τις βλεφαρίδες στη θέση τους. Έπειτα, με μια μπατονέτα τις αφαιρούν πολύ εύκολα και φυσικά οι δικές σας μένουν άθικτες και αν θέλετε μπορείτε ακόμα και την ίδια μέρα να κάνετε επανατοποθέτηση.

Πόσο καιρό μπορούν να παραμείνουν τα extensions βλεφαρίδων;

Από την στιγμή που θα γίνει η αρχική τοποθέτηση, σε γενικές γραμμές, μπορείτε να τις κρατήσετε όσο εσείς θέλετε. Γίνονται συντηρήσεις κάθε 2-3 εβδομάδες για να γεμίσετε τα κενά γιατί όπως όλοι γνωρίζουμε οι φυσικές βλεφαρίδες ανανεώνονται και για αυτό τον λόγο θα πρέπει να γεμίζουμε τα κενά.

Εάν αισθάνεστε ότι θέλετε να ξεκουράσετε τα μάτια σας μπορούμε να δώσουμε ένα όριο έξι μηνών. Να αφήσουμε ένα μήνα διάλειμμα δηλαδή μετά από έξι μήνες και σε αυτήν την περίοδο αν θέλουμε μπορούμε να κάνουμε lash lift σαν εναλλακτική λύση.

Εάν έχετε κάνει τεχνική mega volume τότε συστήνουμε να μην γίνονται συντηρήσεις, αλλά να αφαιρούνται και να επανατοποθετούνται διότι η συγκεκριμένη τεχνική απαιτεί πολύ έντονη πυκνότητα με μεγάλα τουφάκια και όταν αρχίσουν να δημιουργούνται κενά θα φαίνονται άσχημα.

Μπορώ να φοράω μάσκαρα με τα extensions βλεφαρίδων;

Καλύτερα να αποφεύγεται η mascara, καθώς περιέχει κερί μέλισσας στη σύστασή της που κάνει τα extensions να πέφτουν εύκολα. Αν χρειαστεί, προτιμήστε να βάψετε τις άκρες και να αποφύγετε τη ρίζα.

Απαγορεύεται η αδιάβροχη mascara, καθώς είναι πολύ δύσκολο να αφαιρεθεί, χρειάζεται περισσότερο τρίψιμο και αυτό φθείρει έτσι κι αλλιώς τις βλεφαρίδες, είτε έχετε extensions είτε όχι. Γενικά γύρω από τα extensions, δεν θα πρέπει να εφαρμόζονται προϊόντα με βάση το λάδι (καθαριστικό γαλάκτωμα διφασικά καθώς και νερά ντεμακιγιάζ (micellar waters) κ.λπ.). Θα πρέπει να εφαρμόζετε προϊόντα με βάση το νερό και ιδανικά αφρό για extensions Elisabeth Lashes ο οποίος είναι παρασκευασμένος ειδικά για extensions. Εάν παρόλα αυτά δεν μπορείτε να αποχωριστείτε την μάσκαρά σας υπάρχει ειδική μάσκαρα από την επαγγελματική σειρά της InLei η FRIDA all in one mascara την οποία διαθέτουμε στο κατάστημά μας (Elisabeth’s Point).

Πώς μπορώ να φροντίσω τα extensions μου;


Είναι πολύ απλό. Τις πρώτες 24 ώρες, προσέχουμε να μη βρέξουμε τα μάτια και επίσης αποφεύγουμε το κολύμπι, τη σάουνα και γενικά τον ατμό.

Κατά το διάστημα που είναι τοποθετημένες οι βλεφαρίδες:

Μην τρίβετε δυνατά τα μάτια σας.

Μην τραβάτε τις βλεφαρίδες σας (διότι έτσι μπορεί να προκληθεί και στις φυσικές σας βλεφαρίδες ζημιά).

Μην χρησιμοποιείτε ψαλίδι για γύρισμα των βλεφαρίδων.

Μην κάνετε περμανάντ ή βαφή βλεφαρίδων.

Aποφύγετε τα προϊόντα με βάση το λάδι.

Καλό θα ήταν να προμηθευτείτε ένα ειδικό βουρτσάκι σιλικόνης (στο κατάστημά μας σας το παρέχουμε δωρεάν) και με αυτό κάθε μέρα να βουρτσίζετε  τις βλεφαρίδες σας.

Πλένετε καθημερινά τις βλεφαρίδες με άφθονο νερό και ειδικό αφρό Elisabeth Lashes για να τις διατηρήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο και να αποφύγετε τυχόν μολύνσεις.

Αν είναι καλοκαίρι και πηγαίνετε στην θάλασσα μπορείτε άφοβα να έχετε τα extensions σας, φροντίστε όμως να ξεπλένετε με νεράκι τις βλεφαρίδες για να μην επικάθεται αλάτι και σας τσούζει στα μάτια.

Foam Wash by Elisabeth Lashes

Νέο προϊόν Καθημερινού Καθαρισμού Extensions Βλεφαρίδων

Για όλες εσάς που τα extensions βλεφαρίδων είναι η νούμερο ένα επιλογή σας για την εμφάνισή σας, στο Elisabeth’s Point θα βρείτε το αποκλειστικά το μοναδικό εξειδικευμένο προϊόν καθημερινού καθαρισμού extensions βλεφαρίδων Foam Wash by Elisabeth Lashes!

Η oil free και paraben free πρωτοποριακή σύνθεσή του καθαρίζει, ενυδατώνει και προστατεύει τόσο τις φυσικές βλεφαρίδες όσο και τα extensions, εξασφαλίζοντάς τους μεγαλύτερο χρόνο ζωής.

Αποκλειστικά στο Elisabeth’s Point, θα βρείτε τον αφρό των 60 ml στα 10 ευρώ και των 100ml στα 15 ευρώ.

Χάνω καθημερινά βλεφαρίδες, είναι φυσιολογικό;

Όταν αναφερόμαστε στις βλεφαρίδες μας χρησιμοποιούμε τη λέξη «βλεφαρίδες» και όχι «τρίχες»! Αυτή η διαφορετική ονομασία λίγο μας παραπλανά και ξεχνάμε ότι τελικά και οι βλεφαρίδες μας στην πραγματικότητα είναι και αυτές τρίχες που «φυτρώνουν» και «πέφτουν», όπως όλες οι τρίχες στο σώμα μας! Ας τις γνωρίσουμε και θα καταλάβεις μόνη σου πως το να χάνουμε βλεφαρίδες είναι απολύτως φυσιολογικό!

Οι βλεφαρίδες μας, οι τρίχες δηλαδή που βρίσκονται στις άκρες του βλεφάρου μας, αποτελούνται βασικά από κερατίνη, δηλαδή πρωτεΐνη (97%), και νερό (3%).

Οι βλεφαρίδες είναι χαρακτηριστικό που μόνο τα θηλαστικά έχουν, το ήξερες; Και δεν είναι μόνο για να μας ομορφαίνουν! Κυρίως υπάρχουν στο σημείο που υπάρχουν και με τη μορφή και την υφή που έχουν για να προστατεύουν τα μάτια μας από τον ήλιο, από ανεπιθύμητες μολύνσεις που μπορεί να προκληθούν από νεκρά κύτταρα, σκόνη, σμήγμα, γύρη ή όποια άλλη «βρωμιά» δική μας ή που κυκλοφορεί στον αέρα.

Στο πάνω βλέφαρό μας έχουμε περίπου από 90 έως 150 βλεφαρίδες ενώ στο κάτω από 70 έως 80. Και στα δύο βλέφαρα οι βλεφαρίδες αναπτύσσονται συνήθως σε 3 σειρές.

Ας δούμε τώρα τις φάσεις της ζωής τους:

  1. «Βρεφική» φάση, ή φάση αναγέννησης (anagen phase):
    Είναι η φάση που οι βλεφαρίδες μας γεννιούνται από τον θύλακα, αναπτύσσονται και κάνουν την εμφάνισή τους! Διαρκεί περίπου 30 έως 45 μέρες.
  2. «Εφηβική» ή καταγενής φάση (katagen phase):
    Είναι η φάση που οι βλεφαρίδες μας έχουν πια φτάσει το αναμενόμενο μήκος τους και η ανάπτυξή τους σταματά ενώ ταυτόχρονα ο θύλακας αρχίζει και συρρικνώνεται. Διαρκεί περίπου 2 έως 3 εβδομάδες.
  3. Φάση «ωριμότητας», ή τελογενής φάση (telogen phase):
    Είναι η φάση που ο θύλακας ξεκουράζεται πριν οι βλεφαρίδες μας πέσουν και εμφανιστούν νέες. Διαρκεί περίπου 100 μέρες.

Οι βλεφαρίδες μας, ευτυχώς, δεν είναι συντονισμένες όλες μαζί στην ίδια φάση. Κάθε φάση γίνεται ταυτόχρονα μόνο για το 40% των θυλάκων του πάνω βλεφάρου και μόνο για το 15% του κάτω. Διαφορετικά θα φύτρωναν όλες μαζί και θα έπεφταν όλες μαζί! Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι είναι απολύτως φυσιολογικό να χάνεις 2 ή 3 βλεφαρίδες την ημέρα!

Tην επόμενη φορά που θα δεις κάποια βλεφαρίδα σου πάνω στο μαξιλάρι πιάσε την απαλά, κάνε μια ευχή και φύσα τη! Και πού ξέρεις; Μπορεί η ευχή σου να βγει αληθινή.

Φοβάμαι να πλύνω τα extensions μου, δεν θέλω να τα χάσω!

Ας ξεκαθαρίσουμε τώρα μια και για πάντα τι συμβαίνει με το νερό. Η συχνότερη παρανόηση που υπάρχει είναι ότι το νερό είναι εχθρός για τα extensions βλεφαρίδων. Λάθος, Λάθος, Λάθος! Πράγματι, το νερό ΔΕΝ το θέλουμε τις πρώτες 8 ώρες μετά την τοποθέτηση των extensions, όσο χρειάζεται δηλαδή για να «καθίσει» η κόλλα και να στεγνώσει καλά. Προσπαθούμε να αποφεύγουμε το πολύ νερό μέχρι και τη συμπλήρωση των πρώτων 24 ωρών για να ισχυροποιήσουμε το δεσμό κόλλας και φυσικής βλεφαρίδας ακόμη περισσότερο. Από εκεί και μετά όμως το νερό είναι σύμμαχός μας και θα μας βοηθήσει να διατηρήσουμε τα extensions μας όμορφα και λαμπερά για πολύ πολύ καιρό.

Άφησέ με να σου εξηγήσω ακριβώς τι εννοώ: οι φυσικές μας βλεφαρίδες υπάρχουν στο σημείο που υπάρχουν με τη μορφή και την υφή που έχουν για να προστατεύουν τα μάτια μας από τον ήλιο, από ανεπιθύμητες μολύνσεις που μπορεί να προκληθούν από νεκρά κύτταρα, σκόνη, σμήγμα, γύρη ή όποια άλλη βρωμιά δική μας ή που κυκλοφορεί στον αέρα. Αυτή η βρωμιά πρέπει να απομακρύνεται καθημερινά.

Σε αντίθετη περίπτωση δες τι θα συμβεί:

  • Το φυσικό λίπος των βλεφαρίδων, σε συνδυασμό με το σμήγμα του δέρματός μας, αυξάνει τα επίπεδα λιπαρότητας στη βάση του βλεφάρου και επιταχύνεται έτσι η πτώση των extensions. Γιατί όπως τονίζουμε πάντα, ο εχθρός των extensions είναι η λιπαρότητα οποιασδήποτε μορφής.
  • Αυξάνεται τοπικά ο πληθυσμός των ακάρεων, που φυσιολογικά υπάρχουν στο δέρμα μας για να το καθαρίζουν, αυξάνοντας παράλληλα την πιθανότητα εμφάνισης μολύνσεων όπως βλεφαρίτιδας, επιπεφυκίτιδας ή και πιτυρίδας. Αν συμβεί κάτι τέτοιο τα extensions σου θα πρέπει να αφαιρεθούν άμεσα και η επίσκεψή σου στον οφθαλμίατρο είναι απαραίτητη!
  • Ακόμη και αν δεν συμβούν όλα τα παραπάνω και όλα είναι φαινομενικά εντάξει, δεν είναι! Η “βρωμιά” που δεν απομακρύνεται καθημερινά, δημιουργεί ένα στρώμα πάνω στη γραμμή του βλεφάρου που είναι περιβάλλον απολύτως ακατάλληλο για τα refills (γεμίσματα) που θα χρειαστεί να τοποθετήσουμε στην προγραμματισμένη μας συντήρηση!

Αν θέλεις να προστατεύσεις τα extensions σου από πρόωρη πτώση πρέπει να καταλάβεις ότι το νερό μόνο καλό τους κάνει!

Βάζω extensions και δεν μου κρατάνε! Για ποιον λόγο μπορεί να μην έχουν διάρκεια; 

Ένας βασικός λόγος που μπορεί να πέσουν τα extensions πριν από την προκαθορισμένη ημερομηνία  είναι η λιπαρότητα. Κατά γενικό κανόνα δυστυχώς στα λιπαρά δέρματα δεν μπορούν να έχουν διάρκεια ούτε το τατουάζ φρυδιών ούτε το make up και φυσικά ούτε τα extensions βλεφαρίδων. Όλα επηρεάζονται από την λιπαρότητα που αυτό στην προκειμένη περίπτωση σημαίνει ότι οι συντηρήσεις μας θα πρέπει να γίνονται πολύ πιο νωρίς από το αναμενόμενο.

Κάποιοι άλλοι λόγοι που μπορεί να επηρεάζουν την διάρκεια τους είναι οι ορμονικές διαταραχές, ο θυρεοειδής, τα αντικαταθλιπτικά χάπια και η επαφή με λιπαρά προϊόντα.

Επίσης το Φθινόπωρο και την Άνοιξη είναι φυσιολογικό να χάνουμε περισσότερες βλεφαρίδες όπως συμβαίνει και στα μαλλιά μας σε αυτές τις περιόδους καθώς γίνεται εποχική ανανέωση του κύκλου των τριχών.

Αφαίρεσα τα extensions και οι φυσικές μου βλεφαρίδες είναι λιγότερες και μικρότερες από πριν! Έχω πάθει σοκ!

Μην σοκάρεσαι, όχι, δε συμβαίνει κάτι τέτοιο γιατί πολύ απλά έχεις απευθυνθεί σε τεχνίτριες άρτια εκπαιδευμένες, έμπειρες και υπεύθυνες όπως είμαστε εμείς στο Elisabeth’s Point.

Ωστόσο οι φυσικές βλεφαρίδες είναι πολύ μικρές και λεπτές τρίχες και σπάνια γίνονται αντιληπτές. Όταν όμως έχουμε κάνει τοποθέτηση extensions είναι πολύ πιο εμφανής αυτή η πτώση και αυτό ενδεχομένως να σε τρομάξει.

Λοιπόν τώρα θα σας εξηγήσω τον λόγο που δεν θα πρέπει να ανησυχείτε, ώστε  να απαλλαγείτε από αυτό το άγχος αλλά ακόμα περισσότερο γιατί τα eyelash extensions είναι φυσιολογικό να πέφτουν και να μην μένουν για πάντα!

Αρχικά να κάνουμε πλήρως αντιληπτό εάν οι πρόσθετες βλεφαρίδες extensions πέφτουν από μόνες τους.

Εάν έχει γίνει σωστή τοποθέτηση με καλή προετοιμασία των φυσικών βλεφαρίδων με τα κατάλληλα προϊόντα φυσικά και όχι!!! θα πρέπει να πέφτουν μαζί με τις φυσικές σας βλεφαρίδες όταν αυτές κάνουν τον κύκλο τους. Ακριβώς όπως τα ζώα ρίχνουν τη γούνα τους, έτσι και εμείς ‘’χάνουμε’’  τα μαλλιά μας, και φυσικά και τις βλεφαρίδες μας. Κατά μέσο όρο, ένα άτομο έχει  από 80 έως 150 βλεφαρίδες ανά μάτι, και κάθε μάτι φυσικά ρίχνει από δύο έως πέντε βλεφαρίδες την ημέρα. Άνοιξη και φθινόπωρο πέφτουν πιο εύκολα.

Μπορεί η διατροφή να επηρεάσει τα extensions μου;

H επιτυχία τόσο για την τοποθέτηση όσο και για τη διάρκεια των extensions εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Το νούμερο ένα είναι να απευθυνθείς σε τεχνίτριες άρτια εκπαιδευμένες, έμπειρες και υπεύθυνες που χρησιμοποιούν πιστοποιημένα υλικά από τους αρμόδιους οργανισμούς όπως είμαστε εμείς στο Elisabeth’s Point.

Πολύ σημαντική είναι και η καθημερινή φροντίδα των extensions σου (καθημερινός καθαρισμός, επιλογή κατάλληλων προϊόντων μακιγιάζ κ.λπ.).

Καμμία τεχνίτρια όμως, δεν θα μπορέσει να δώσει το καλύτερο για σένα αποτέλεσμα αν οι δικές σου βλεφαρίδες είναι αδύναμες και εύθραυστες γιατί θυμήσου τα extensions τοποθετούνται σε υγιείς βλεφαρίδες, ανεξάρτητα από τη μέθοδο που εφαρμόζουμε κάθε φορά.

Και πώς εξασφαλίζεις υγιείς και δυνατές βλεφαρίδες; Με το να εντάξεις στη διατροφή σου συστατικά που όχι μόνο θα τις κάνουν κάνουν πιο πυκνές, αλλά και θα προφυλάξουν τις βλεφαρίδες σου από αφυδάτωση. Και τι παθαίνει μια αφυδατωμένη βλεφαρίδα; Σπάει, ανοίγει και πέφτει. Θα ρίσκαρες κάτι τέτοιο για τις φυσικές βλεφαρίδες και τα extensions σου;

Σου προτείνω λοιπόν κάποιες τροφές που οι βλεφαρίδες σου θα λατρέψουν!

Βιταμίνη Β3 ή Νιασίνη

Η βιταμίνη Β3 βοηθάει στο να διατηρούνται υγιείς οι θύλακες και στο να μεταβολίζεται η κερατίνη, το βασικό συστατικό των βλεφαρίδων, από τον οργανισμό. Επίσης ενισχύει την παραγωγή μελανίνης, η οποία δίνει πλούσιο χρώμα, όγκο και λάμψη στις φυσικές βλεφαρίδες. Τροφές πλούσιες σε βιταμίνη Β3  είναι η διατροφική μαγιά, ο ωμός κρόκος αυγού, το μοσχαρίσιο συκώτι, ο σολωμός, το κουνουπίδι, τα αράπικα φυστίκια, το αβοκάντο και τα σμέουρα.

Βιταμίνη Η ή Βιοτίνη

Η Βιταμίνη Η βοηθάει στην απορρόφηση λιπαρών και αμινοξέων που συνδέονται με την καλή υγεία των τριχών. Εξασφαλίζει στις βλεφαρίδες την υγρασία που χρειάζονται ώστε να μη σπάνε και να ανοίγουν.

Τροφές πλούσιες σε Β3 είναι η διατροφική μαγιά, το μοσχαρίσιο συκώτι, ο σολωμός, ο τόνος, οι σαρδέλες, τα φασόλια σόγιας, τα κόκκινα φασόλια, τα αράπικα φυστίκια, τα αποξηραμένα φρούτα, τα καρύδια, τα σπαράγγια, οι ηλιόσποροι, τα μανιτάρια, το ψωμί ολικής άλεσης και το καστανό ρύζι.

Σολωμός

Ο σολωμός, πλούσιος σε πρωτεΐνη και καλά ιχθυέλαια, ενεργοποιεί τη γέννηση των βλεφαρίδων και την ανανέωση των κυττάρων, όπως επίσης βοηθάει και στην ενδυνάμωση των θυλάκων. Είναι πάρα πολύ σημαντική τροφή για την υγεία των βλεφαρίδων. Εναλλακτικά μπορείς να πάρεις συμπληρώματα λιπαρών οξέων Ω3.

Βιταμίνη C

H βιταμίνη C με την αντιοξειδωτική της ιδιότητα, προστατεύει τους θύλακες των τριχών από μολύνσεις, επιταχύνει την ανάρρωσή τους σε περίπτωση εμφάνισης φλεγμονών, βοηθάει στην ενυδάτωση των βλεφαρίδων, στην παραγωγή κολλαγόνου και γενικά τις προστατεύει από το να καταστρέφονται πριν την ώρα τους.

Τροφές πλούσιες σε βιταμίνη C είναι τα μούρα, το κουνουπίδι, τα ακτινίδια, το μπρόκολο, τα πορτοκάλια, οι ντομάτες και οι φράουλες.

Βιταμίνη Ε

H βιταμίνη Ε έχει αντιοξειδωτική δράση και προστατεύει τους θύλακες των τριχών από μολύνσεις. Βοηθάει στην καλύτερη μεταφορά του αίματος και του οξυγόνου στους θύλακες κάνοντας τις βλεφαρίδες πιο δυνατές και ανθεκτικές.

Τροφές πλούσιες σε βιταμίνη Ε είναι τα αμύγδαλα, το σπανάκι, οι ηλιόσποροι, τα αβοκάντο, τα μούρα, το φυστικοβούτυρο και το λάχανο.

Σίδηρος

Ο σίδηρος δεν δίνει μόνο λάμψη στις βλεφαρίδες, αλλά τις κάνει και πολύ δυνατές ενώ ταυτόχρονα τονώνει την ανάπτυξη νέων και υγιών βλεφαρίδων.

Τροφές πλούσιες σε σίδηρο είναι το σπανάκι, το κόκκινο κρέας, το μοσχαρίσιο  συκώτι, οι σταφίδες, το τόφου (τυρί σόγιας), τα φασόλια, τα οστρακοειδή, τα δημητριακά και οι ξηροί καρποί.

Φυλικό Οξύ

Το φυλικό οξύ βοηθάει πολύ τις βλεφαρίδες να μην πέφτουν. Επίσης τις ενδυναμώνει και και βοηθάει στην παραγωγή μελανίνης. Τροφές πλούσιες σε φυλικό οξύ είναι το γάλα, τα δημητριακά ολικής άλεσης, τα αράπικα φυστίκια και τα όσπρια.

Όλες οι παραπάνω βιταμίνες και πρωτεΐνες, στο σύνολό τους, δεν βοηθάνε μόνο στην ανάπτυξη νέων βλεφαρίδων, που είναι πολύ σημαντικό για την τοποθέτηση των extensions σου, αλλά ενδυναμώνουν και αυτές που έχεις ήδη.

Και οι γερές φυσικές βλεφαρίδες είναι η καταλληλότερη βάση για έντονα, πυκνά και εντυπωσιακά extensions. Ακόμα το σκέφτεσαι;;;;

Γνωρίστε μας καλύτερα!

  • Μετά από δέκα χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρο του eyelash extensions η ομάδα πιστοποιημένων αισθητικών του Elisabeth’s Point έχει την εμπειρία και την γνώση να κρίνει τι είναι κατάλληλο και ασφαλές για τις φυσικές βλεφαρίδες.
  • Καλύπτουμε κάθε ανάγκη που μπορεί να έχει η πελάτισσά μας χωρίς υπερβολές στο μήκος και στο βάρος των extensions που μπορεί να είναι επιβαρυντικές για τις φυσικές βλεφαρίδες.
  • Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι πιστοποιημένα από τους αρμόδιους φορείς και δεν προκαλούν καμία φθορά στη βάση του βλεφάρου.
  • H επιτυχημένη εφαρμογή των τεχνικών one by one, Volume 3D Lashes και  Mix technique όλα αυτά τα χρόνια είναι από μόνη της εγγύηση και για αυτό μας κατατάσσει στην πρώτη θέση στις αναζητήσεις για eyelash extensions.
  • Διαθέτουμε όλη την γκάμα από μεγέθη, μήκη, ποιότητες, χρώματα βλεφαρίδων που μας δίνουν το καλύτερο αποτέλεσμα και έχουμε ποικιλία για να αντιμετωπίζουμε κάθε περίπτωση ξεχωριστά.
  • Οι τεχνίτριες μα παρακολουθούν συνέχεια σεμινάρια για όλες τις νέες τάσεις και τεχνικές στην τοποθέτηση extensions και είναι άρτια καταρτισμένες.

Το Elisabeth’s Point ανυπομονεί να σου λύσει κάθε απορία για να χαρίσεις στον εαυτό σου μία περιποίηση μοναδική!

You may also like

Δείτε επίσης

Χρήσιμες συμβουλές, tips και όλες οι νέες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς