Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€

Μανικιούρ και πεντικιούρ για άνδρες που προσέχουν την εμφάνισή τους

Μανικιούρ και πεντικιούρ για άνδρες

Για πολλά χρόνια θεωρούνταν ότι η περιποίηση των άκρων είναι αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση και ότι οι άνδρες δεν ήταν απαραίτητο να προσέξουν την εμφάνισή τους. Μάλιστα ήταν και θέμα ταμπού ένας άνδρας να περιποιείται τον εαυτό του καθώς έτσι θεωρούνταν «λιγότερο άνδρας». Τα τελευταία χρόνια όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει, η κοινωνία έχει εξελιχθεί και η ανδρική περιποίηση δεν αποτελεί ταμπού.

Κυκλοφορούν σειρές προϊόντων περιποίησης αποκλειστικά για άνδρες από όλες τις εταιρίες ενώ και τα κέντρα αισθητικής έχουν πλέον και ανδρική πελατεία. Οι απαιτήσεις της σύγχρονης προσωπικής και επαγγελματικής ζωής καθιστούν την περιποίηση των άκρων με τακτικό μανικιούρ και πεντικιούρ σχεδόν απαραίτητη, ειδικά για άνδρες που τα χέρια τους είναι εκτεθειμένα. Επίσης, η εικόνα ενός άνδρα με περιποιημένα άκρα δημιουργεί μια πιο ελκυστική εμφάνιση που βοηθά σε κάθε περίσταση, τόσο στην ιδιωτική όσο και στην επαγγελματική του ζωή.

Για ποιους λόγους ένας άνδρας να κάνει μανικιούρ και πεντικιούρ; Οι λόγοι είναι πολλοί και διαφορετικοί:

  • Για λόγους υγιεινής
  • Για επαγγελματικούς λόγους
  • Για να δείχνουν περιποιημένοι
  • Για να περάσουν κάποια ώρα χαλάρωσης
  • Για να προστατέψουν τα πόδια από δερματικά προβλήματα από τη χρήση κλειστών παπουτσιών
  • Για να αφαιρέσουν κάλους και το σκληρό δέρμα

Ο καθένας μπορεί να κάνει μανικιούρ ή/και πεντικιούρ για τους δικούς του λόγους, το σημαντικό είναι ότι τα περιποιημένα άκρα μόνο θετικά μπορούν να αξιολογηθούν.

 

Τα περιποιημένα άκρα υποδηλώνουν υγεία, καθαριότητα και έναν άνδρα που γνωρίζει πώς να περιποιείται τον εαυτό του τόσο για το καλό του ίδιου όσο και για τον περίγυρό του. Η ανδρική περιποίηση είναι πλέον must για τους σύγχρονους άνδρες που θέλουν να αποπνέουν καλαισθησία και αυτοπεποίθηση.

 

Διάσημοι άνδρες του εξωτερικού και όχι μόνο ξεκίνησαν αυτή την τάση ώστε να αποδείξουν ότι και η ανδρική ομορφιά δεν είναι θέμα τύχης αλλά προσπάθειας. Εξαιτίας τους πολλοί άνδρες ανά τον κόσμο ξεκίνησαν να περιποιούνται τον εαυτό τους, όπως απαιτεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής. Είτε είναι θέμα υγείας είτε θέμα αισθητικής, το ανδρικό μανικιούρ και πεντικιούρ έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και δεν αναμένεται να ξεπεραστεί. Η τάση είναι ανοδική καθώς πολλοί άνδρες συνειδητοποιούν ότι το να περιποιούνται τον εαυτό τους και να προσέχουν την εμφάνισή τους μόνο θετικές εξελίξεις μπορεί να επιφέρει.

 

Χρειάζεσαι περισσότερες συμβουλές σχετικά με το ανδρικό μανικιούρ και πεντικιούρ; Επικοινώνησε σήμερα κιόλας με τις beauty experts  του Elisabeth’s Point στο τηλέφωνο 210 8023376.

You may also like

Δείτε επίσης

Χρήσιμες συμβουλές, tips και όλες οι νέες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς