Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€

Οι νέες τάσεις στα νύχια για το 2022

νύχια

Οι τάσεις στην ομορφιά διαρκώς αλλάζουν και μεταβάλλονται ώστε να χαρακτηρίζουν την περίοδο στην οποία αναφέρονται. Αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας ομορφιάς είναι και τα περιποιημένα άκρα, τα καλαίσθητα και προσεγμένα νύχια κυρίως στα χέρια αλλά και τα πόδια. Νύχια κοντά ή μακριά, με έντονα ή βασικά χρώματα, με σχέδια ή χωρίς, ότι επιλέξει ο καθένας, αποτελούν ένδειξη για τον χαρακτήρα και τη διάθεσή μας. Ποιες είναι όμως οι νέες τάσεις στα νύχια για το 2022; Τι θα κυριαρχήσει τη νέα χρονιά;

Φυσικές nude αποχρώσεις

Αν και βασική επιλογή παραμένει διαχρονική και αγαπημένη και θα είναι από τις κορυφαίες τάσεις του 2022. Φυσικές nude αποχρώσεις στα νύχια προσδίδουν κομψότητα και εκλεπτυσμό στην εμφάνιση της κάθε γυναίκας ενώ αποτελεί και ασφαλή επιλογή καθώς σε περίπτωση που χαλάσουν σε κάποιο σημείο, δεν θα είναι ευδιάκριτο και ενοχλητικό. Είναι επίσης κατάλληλα για κάθε ώρα της ημέρας και της νύχτας και ταιριάζουν με κάθε εμφάνιση.

Αποχρώσεις του γκρι

Το γκρι είναι επίσης ένα από τα χρώματα που θα κυριαρχήσει το 2022. Σε διάφορες αποχρώσεις είτε πιο σκούρο είτε πιο απαλό, το γκρι θα γίνει από τις αγαπημένες συνήθειες της νέας χρονιάς. Μπορείτε επίσης να σπάσετε τη μονοτονία με στρας ή glitter διατηρώντας όμως τη γκρι βάση τους.

Burgundy νύχια

 Από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν θα είναι το βουργουνδί χρώμα. Κάτι ανάμεσα σε κόκκινο και καφέ, το βουργουνδί αναμένεται να κυριαρχήσει φέτος προσδίδοντας κομψότητα και μια αίσθηση πολυτέλειας στα άκρα.

Πορτοκαλί που ξεχωρίζει

Αν και ο χειμώνας έχει συνδυαστεί με πιο σκούρες αποχρώσεις στα νύχια, μπορείτε να κάνετε την έκπληξη και να ακολουθήσετε μια από τις πιο ξεχωριστές τάσεις της σεζόν. Το πορτοκαλί θα σας κάνει να ξεχωρίσετε από το πλήθος ενώ ταιριάζει πολύ με όλες τις casual αλλά και τις βραδινές εμφανίσεις σας.

All time classic επιλογές

Μπορεί τα χρώματα και τα σχέδια που κυριαρχούν κάθε σεζόν να αλλάζουν, κάποια όμως παραμένουν διαχρονικά και αγαπημένα κάθε χρονιά και κάθε εποχή του χρόνου. Γαλλικό, κόκκινο, μπορντό, μαύρο, καφέ κτλ αποτελούν all time classic επιλογές που δεν φεύγουν από τη μόδα ποτέ.

Squoval σχέδιο

Από τις πιο αγαπημένες τάσεις τα τελευταία μάλιστα χρόνια αποτελεί το squoval σχήμα στα νύχια. Ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και αυτό το κάνει να προτιμάται σε εκπληκτικά ποσοστά.

Μακριά αμυγδαλωτά νύχια

Τα μακριά αμυγδαλωτά νύχια θα είναι και φέτος από τις top προτιμήσεις. Χαρίζουν μήκος στα δάχτυλα και τα κάνει να δείχνουν πιο λεπτά. Μια chic επιλογή που μπορείς να την απογειώσεις με το αγαπημένο σου χρώμα.

Φυσικά κοντά

Όπως το nude χρώμα θα κυριαρχήσει φέτος, η… επιστροφή στην απλότητα συνεχίζεται και με την τάση για φυσικά κοντά νύχια. Ένα κοντό φυσικό μήκος είναι πάντα βολικό και αποτελούσε την κορυφαία επιλογή για όσες γυναίκες δεν μπορούσαν ή δεν ήθελαν να έχουν μακριά νύχια. Φέτος όμως μάλλον θα είναι ένας από τους κανόνες της σεζόν.

Οι τάσεις στα νύχια αλλάζουν κάθε χρόνο αλλά κάποιες επιλογές παραμένουν διαχρονικές και αναντικατάστατες. Επιλέξτε οτιδήποτε σας ταιριάζει και θεωρείτε ότι θα αναδείξει περισσότερο το στυλ και την προσωπικότητά σας.

Χρειάζεσαι περισσότερες συμβουλές σχετικά με τις τάσεις στα νύχια το 2022; Επικοινώνησε σήμερα κιόλας με τις beauty experts  του Elisabeth’s Point στο τηλέφωνο 210 8023376.

You may also like

Δείτε επίσης

Χρήσιμες συμβουλές, tips και όλες οι νέες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς