Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€

Ποιο σχήμα νυχιών σας ταιριάζει;

Όλες οι γυναίκες αρέσκονται στο να διατηρούν καθαρά και περιποιημένα τα νύχια τους ώστε να ολοκληρώσουν την εμφάνισή τους. Η υγιεινή, το χρώμα αλλά και το σχήμα των νυχιών παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην αψεγάδιαστη εμφάνισή τους. Το σχήμα των νυχιών μπορεί να είναι στρογγυλό, τετράγωνο, οβάλ, στιλέτο ή οτιδήποτε άλλο μας αρέσει και μας ταιριάζει. Και το τελευταίο είναι πολύ σημαντικό. Δεν ταιριάζουν όλα τα σχήματα σε όλα τα χέρια. Κάθε χέρι έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που καθορίζουν ποιο σχήμα νυχιών ταιριάζει καλύτερα.

Στρόγγυλα νύχια Αποτελούν ίσως την ιδανική επιλογή για τις γυναίκες που δεν τους αρέσουν τα μακριά νύχια και εκείνες που θέλουν να έχουν περιποιημένα τα άκρα τους χωρίς να χρειάζεται να τα ανανεώνουν διαρκώς και χωρίς να ανησυχούν για σπασίματα. Ταιριάζει κυρίως σε νύχια με στρογγυλή βάση.

Τετράγωνα νύχια Τα τετράγωνα νύχια χαρακτηρίζονται από τις έντονες γωνίες στην άκρη χωρίς καμία καμπύλη. Αποτελούν ιδανική επιλογή για όσες γυναίκες θέλουν να διατηρήσουν κοντά τα νύχια τους και για εκείνες που διαθέτουν μεγάλη βάση νυχιών.

Οβάλ νύχια Τα οβάλ νύχια είναι παρόμοια με τα στρόγγυλα με τη μόνη διαφορά στις άκρες, οι οποίες έχουν μεγαλύτερη καμπύλη. Ιδανικό σχήμα για νύχια με στενή βάση και για όσες γυναίκες βρίσκονται σε διαδικασία να μακρύνουν τα κοντά τους νύχια. Επίσης το συγκεκριμένο σχήμα έχει την ιδιότητα να κάνει τα νύχια να φαίνονται πιο λεπτά και πιο μακριά.

Στιλέτο Νύχια μακριά και με μυτερή άκρη, προτιμώνται κυρίως από γυναίκες και ιδιαίτερο στυλ που θέλουν να ξεχωρίζουν σε κάθε τους εμφάνιση. Τα νύχια πρέπει να είναι πολύ μακριά και αυτό είναι κάτι που δεν είναι πρακτικό σε καθημερινή βάση.

Coffin Ίσως το σχήμα με τις φανατικότερες θαυμάστριες σε όλο τον κόσμο. Χαρίζει φινέτσα στα άκρα και αναδεικνύει τη δυναμικότητα του χαρακτήρα, χρειάζεται όμως πολύ μακριά νύχια.

Αμυγδαλωτά νύχια Το σχήμα αμυγδάλου είναι αυτό που τα χαρακτηρίζει και μπορεί να επιτευχθεί τόσο σε κοντά όσο και σε μακριά νύχια. Το μειονέκτημά τους είναι ότι είναι πολύ εύθραυστα και μπορούν εύκολα να σπάσουν, γεγονός που δεν τα καθιστά συνηθισμένη επιλογή για γυναίκες που χρησιμοποιούν έντονα τα χέρια τους.

Τα νύχια πολλές φορές αποτελούν ενδεικτικό χαρακτηριστικό της προσωπικότητας της κάθε γυναίκας. Για το λόγο αυτό είναι πολύ σημαντικό να επιλέξουμε ένα σχήμα που θα ταιριάζει στα χέρια μας αλλά και στην προσωπικότητά μας. Είναι ίσως ο καταλληλότερος τρόπος να τελειοποιήσουμε την εμφάνισή μας. Αν παρόλα αυτά ακόμα δεν είμαστε σίγουρες για το ποιο είναι το ιδανικό σχήμα για τα δικά μας νύχια, καλό είναι να απευθυνθούμε στους ειδικούς, τις τεχνίτριες νυχιών δηλαδή, οι οποίες έχουν την εμπειρία να μας συμβουλεύσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

You may also like

Δείτε επίσης

Χρήσιμες συμβουλές, tips και όλες οι νέες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς