Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€

Πώς να κοιμηθείς με τα extensions βλεφαρίδων

Extensions στον ύπνο

Τα extensions βλεφαρίδων είναι από τις πιο δημοφιλείς τεχνικές στο χώρο των βλεφαρίδων. Προσφέρουν μακριές, πυκνές και έντονες βλεφαρίδες που ενισχύουν το βλέμμα και ανανεώνουν ολόκληρο το πρόσωπο. Έχουν αποκτήσει φανατικό κοινό καθώς κάνουν το βλέμμα έντονο, νεανικό και σαγηνευτικό χωρίς να χρειάζεται στρώσεις μάσκαρας και ψαλιδάκια γυρίσματος. Ωστόσο χρειάζονται ειδική φροντίδα και προσοχή, ειδικά κατά τη διάρκεια του ύπνου καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να χαλάσουν ή και να καταστραφούν, προκαλώντας τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τι φροντίδα χρειάζονται και πώς μπορείς να κοιμηθείς με τα extensions βλεφαρίδων;

 

Η φροντίδα

  • Οι βλεφαρίδες πρέπει να βουρτσίζονται καθημερινά με μια ένα απαλό βουρτσάκι
  • Να καθαρίζονται με ειδικό καθαριστικό ειδικά σχεδιασμένο για extensions βλεφαρίδων
  • Απόφυγε τα προϊόντα καθαρισμού για το υπόλοιπο πρόσωπο που βασίζονται στο λάδι, γιατί θα καταστρέψει τα extensions βλεφαρίδων
  • Μην «παίζεις» με τα extensions βλεφαρίδων χρησιμοποιώντας τα χέρια σου
  • Απόφυγε τα ψαλιδάκια γυρίσματος καθώς έχουν την τάση να καταστρέφουν τα extensions βλεφαρίδων
  • Χρειάζονται ειδική φροντίδα ειδικά μετά το κολύμπι. Καθάρισε καλά το θαλασσινό νερό ή το νερό της πισίνας από τα extensions βλεφαρίδων ώστε να αποφύγεις την καταστροφή τους.
  • Τα extensions βλεφαρίδων χρειάζονται συχνή συντήρηση και γέμισμα κάθε 3-4 εβδομάδες.

 

Ο ύπνος

Κάθε άνθρωπος κοιμάται με διαφορετικό τρόπο και φυσικά κανείς δεν μένει σε μια στάση καθ’ όλη τη διάρκεια του ύπνου. Αυτό όμως μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα επικίνδυνο για τα extensions βλεφαρίδων. Ποιος όμως είναι ο κατάλληλος τρόπος για να κοιμηθείς με τα extensions βλεφαρίδων;

  • Κοιμήσου ανάσκελα. Είναι ίσως ο πιο ασφαλής τρόπος να παραμείνουν ανέπαφα τα extensions βλεφαρίδων. Αν πάλι δεν προτιμάς αυτό το στυλ ύπνου αλλά κοιμάσαι μπρούμυτα ή στο πλάι, τα extensions βλεφαρίδων σου δεν είναι απολύτως ασφαλή. Υπάρχει ο κίνδυνος να στραβώσουν, να καμφθούν ή ακόμα και να πέσουν εντελώς πριν την ώρα τους.
  • Προτίμησε μια θήκη μαξιλαριού από σατέν ή μετάξι. Τα υλικά αυτά είναι πιο μαλακά από τα συνηθισμένα που χρησιμοποιούνται στα μαξιλάρια και έτσι επιτρέπουν στα extensions βλεφαρίδων να «γλιστρούν» και να μην καταστρέφονται από τη βαρύτητα. Το σατέν και το μετάξι στα μαξιλάρια έχουν επίσης θετικό αντίκτυπο και στα μαλλιά και το δέρμα που έρχεται σε επαφή μαζί τους.
  • Χρησιμοποίησε μάσκα για τον ύπνο. Αν και πολλοί είναι εκείνοι που δεν την προτιμούν γιατί ενοχλούνται, εντούτοις με τον καιρό συνηθίζεται. Η μάσκα ύπνου μπορεί να προστατεύσει τα extensions βλεφαρίδων σας αλλά και να κρατήσει μακριά σας το ανεπιθύμητο φως στη διάρκεια του ύπνου σας που μπορεί να πιέσει τα μάτια και τα extensions σας.

 

Με λίγη καλή θέληση και μικρές προσαρμογές στην καθημερινότητα μπορείς να συνδυάσεις την ομορφιά των extensions βλεφαρίδων με την ευχαρίστηση του ύπνου.

Χρειάζεσαι περισσότερες συμβουλές σχετικά με τα extensions βλεφαρίδων; Επικοινώνησε σήμερα κιόλας με τις beauty experts  του Elisabeth’s Point στο τηλέφωνο 210 8023376.

You may also like

Δείτε επίσης

Χρήσιμες συμβουλές, tips και όλες οι νέες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς