Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€

Τα πάντα για την αποτρίχωση με κλωστή

Τα πάντα για την αποτρίχωση με κλωστή

Η όσο το δυνατόν καλύτερη αποτρίχωση και μάλιστα με αποτέλεσμα που διαρκεί, αποτελεί έναν διαρκή διακαή πόθο κάθε γυναίκας. Για τον λόγο αυτό αναζητούν την ιδανικότερη λύση που θα τους προσφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Η μέθοδος που κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος είναι η αποτρίχωση με τη χρήση κλωστής. Τι ακριβώς προσφέρει αυτή η μέθοδος και πώς γίνεται; Τι πλεονεκτήματα έχει και τι αντενδείξεις;

Η αποτρίχωση με κλωστή υπάρχει και εφαρμόζεται από την αρχαιότητα ακόμα ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχει επανέλθει στο προσκήνιο λόγω των πλεονεκτημάτων που παρουσιάζει. Η αποτρίχωση με κλωστή είναι η μέθοδος αφαίρεσης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας η οποία γίνεται γρήγορα και τα αποτελέσματά της διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η αποτρίχωση με κλωστή μπορεί να εφαρμοστεί σε περιοχές του προσώπου όπως τα φρύδια, το μουστάκι και τα μάγουλα αλλά και στο υπόλοιπο σώμα όπως η κοιλιά και τα πόδια.

Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου
Η αποτρίχωση με κλωστή προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, μεταξύ των οποίων:

  • Έχει μεγάλη διάρκεια αποτελεσμάτων, ακόμα και 20 ημέρες μετά την εφαρμογή
  • Σταδιακά μπορεί να αποτελέσει μέθοδο μόνιμης αποτρίχωσης καθώς η επανάληψή της μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον θύλακα της τρίχας και έτσι να μην αναπτύσσεται πλέον
  • Οι τρίχες όταν ξαναβγαίνουν είναι πιο μαλακές
  • Είναι γρήγορη μέθοδος
  • Είναι οικονομική
  • Δεν βλάπτει το δέρμα, δεν προκαλεί ερεθισμούς ούτε αλλεργικές αντιδράσεις

Η μέθοδος της αποτρίχωσης με κλωστή, παρά τα πολλά της πλεονεκτήματα, είναι σημαντικό να εφαρμόζεται από αισθητικούς που έχουν εμπειρία στη συγκεκριμένη τεχνική ώστε και η μέθοδος να εφαρμοστεί σωστά, με όλους τους κανόνες υγιεινής αλλά και τα αποτελέσματά της να διαρκέσουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Είναι μια σχετικά ανώδυνη μέθοδος αποτρίχωσης, αν και τα επίπεδα του πόνου διαφέρουν από άτομο σε άτομο. Η εφαρμογή πάγου στο σημείο της αποτρίχωσης ή η χρήση κρέμας μπορεί να ελαττώσει τον πόνο.

Στον χώρο του Elisabeth’s point λειτουργεί Brow Bar από τις 09:30 έως τις 17:30, με Brow Artist έτοιμη να σας περιποιηθεί και να σας δώσει τις κατάλληλες συμβουλές!

You may also like

Δείτε επίσης

Χρήσιμες συμβουλές, tips και όλες οι νέες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς