Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€
Elisabeth's Point

Ανδρική αποτρίχωση με το Laser Αλεξανδρίτη CANDELA τελευταίας γενιάς

Μια από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους μόνιμης αποτρίχωσης για άνδρες και γυναίκες

Κωδ: Οπή Μύτης

Το νέας γενιάς Laser Alexandrite της Αμερικανικής Εταιρείας Candela ήρθε για να σας κάνει την ζωή σας πολύ πιο εύκολη βάζοντας τέλος πια στα ξυραφάκια και στην αποτρίχωση με κερί. Ο ειδικός μηχανισμός του προστατεύει και παρέχει τοπική αναισθησία κάνοντας την θεραπέια αποτελεσματική και ανώδυνη. Παράγει παλμούς υψηλής ενέργειας και εκπέμπει μια ήπια δέσμη φωτός που απορροφάται από την μελανίνη του θύλακα της τρίχας χωρίς να επηρεάζει τη γύρω περιοχή της επιδερμίδας. Διαθέτει έναν μοναδικό μηχανισμό δυναμικής ψύξης οπού ψυκτικό υγρό ψεκάζει την επιδερμίδα, ψύχοντας τα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας.

Επιλέξτε περιοχή σώματος:
Περιοχή σώματος
20.00€
15 λεπτά

Είναι μια από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους μόνιμης αποτρίχωσης για άνδρες και γυναίκες. Απόλυτα ανώδυνη και ήπια αφού χρησιμοποιεί τον μηχανισμό δυναμικής ψύξης της επιδερμίδας Dynamic Cooling Device το οποίο προστατεύει την επιδερμίδα. Σε πολλές περιπτώσεις επιτυγχάνεται μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας έως και 95%. Κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος.

Εφαρμόζεται σε πρόσωπο και σώμα για να διώξει το πρόβλημα της έντονης τριχοφυΐας! Έχει έγκριση από το FDA και η εφαρμογή του laser Αλεξανδρίτη γίνεται μόνο από πτυχιούχο αισθητικό που έχει εξειδικευτεί στο συγκεκριμένο μηχάνημα.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Ένας μέσος όρος συνεδριών είναι 4 με 5 και τα μεσοδιαστήματα μεταξύ των συνεδριών μπορεί να είναι περίπου 2 μήνες αυτό όμως διαφέρει από άτομο σε άτομο.