Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€

Μικρά tips για να κάνεις το ραντεβού σου να διαρκέσει όσο ακριβώς χρειάζεται!

Για κάθε γυναίκα που προσφέρει στον εαυτό της και στα μάτια της τη μικρή, προσιτή πολυτέλεια των extensions βλεφαρίδων, ξέρει πως κάθε 3 περίπου εβδομάδες θα πρέπει να αφιερώνει σχεδόν μια με μιάμιση ώρα από το χρόνο της με την αγαπημένη της extensionists.
Εάν βεβαίως θέλει να έχει το αποτέλεσμα που πρέπει και που της αξίζει!

Πόσο εύκολο είναι όμως για μια σύγχρονη γυναίκα να βρίσκει αυτό το χρόνο σε σχεδόν μηνιαία βάση;
Για να σας κάνουμε τη ζωή σας, εκτός από όμορφη, αλλά και λίγο πιο εύκολη, σας προτείνουμε μικρά
tips που θα κάνουν το ραντεβού σας να διαρκέσει ακριβώς όσο χρειάζεται!

 1.  Μην ξεχνάς να πλένεις τις βλεφαρίδες σου καθημερινά!
  Εκτός του ότι με αυτό τον τρόπο προστατεύεις την περιοχή των ματιών σου από μολύνσεις και έτσι οι βλεφαρίδες σου θα παραμείνουν στη θέση τους όσο περισσότερο γίνεται, η extensionists σου δε θα χάσει παρά ελάχιστο χρόνο για να στις καθαρίσει! Και τι σημαίνει αυτό; Περισσότερο χρόνο για πλήρες και τέλειο αποτέλεσμα! Και ποιο είναι το καλύτερο προϊόν καθαρισμού; Το Foam Wash από την Elisabeth Lashes φυσικά!
 2. Καφέ πριν το ραντεβού; Όχι καλύτερα!
  Η διαδικασία της τοποθέτησης βλεφαρίδων, το ξέρεις, απαιτεί πολύ συγκέντρωση και είναι μια δουλειά που χρειάζεται πολύ λεπτές και ακριβείς κινήσεις από την extensionist. Η κατανάλωση καφέ, πριν το ραντεβού, μπορεί να σου δημιουργήσει κάποιο μικρό εκνευρισμό και να κάνει τα μάτια σου να «πεταρίζουν» με το παραμικρό. Δεν τον απολαμβάνεις καλύτερα λίγο αργότερα;
 3. Δε μιλάμε την ώρα του ραντεβού!
  Ξέρω, λατρεύεις την extensionist σου! Και θες να της πεις τα νέα σου και να μάθεις τα δικά της! Κάντο, αλλά όχι κατά τη διάρκεια του ραντεβού σου! Η extensionist σου πρέπει να είναι συγκεντρωμένη και αφοσιωμένη στις βλεφαρίδες σου! Και αν της μιλάς περισσότερο απ’ ό,τι πρέπει  θα έχει λιγότερο χρόνο να ασχοληθεί μαζί σου… Και αυτό είναι κάτι που δε θέλουμε! Χαλάρωσε, απόλαυσε τη μουσική που ακούγεται στο χώρο, και αν αποκοιμηθείς έστω και για λίγο, ακόμη καλύτερα!
 4. Νιώσε άνετα!
  Είναι πολύ σημαντικό για την extensionist να είσαι ήρεμη και χαλαρή. Αν για κάποιο λόγο, υπάρχει κάτι που σε ενοχλεί – η ταινία στα μάτια σου, η θερμοκρασία του δωματίου ή οτιδήποτε άλλο –  ζήτησε να διορθωθεί ώστε να απολαύσεις όχι μόνο το αποτέλεσμα του ραντεβού σου, αλλά και το χρόνο που θα διαρκέσει.
 5. Κλείσε το κινητό σου!
  Οποιαδήποτε αιτία μπορεί να σε «βγάλει» από την ηρεμία σου κατά τη διάρκεια του ραντεβού σου, διώξε τη μακριά! Και το κινητό σου μπορεί να είναι μία από αυτές. Η extensionist σου θέλει ηρεμία και συγκέντρωση! Και θέλει και εσένα ήρεμη, χαλαρή, με μάτια απολύτως κλειστά ώστε να μπορέσει να μεταμορφώσει το βλέμμα σου όπως ακριβώς θες!
 6. Αν ταλαιπωρείς τις βλεφαρίδες σου, η extensionist σου θα το καταλάβει!
  Τραβάς τις βλεφαρίδες σου; Τις τρίβεις άτσαλα; Η extensionist σου θα το καταλάβει γιατί θα έχεις καταστρέψει τις φυσικές σου βλεφαρίδες και θα το καταλάβεις και εσύ γιατί η διαδικασία της τοποθέτησης extensions θα δυσκολέψει περισσότερο, χωρίς τα αναμενόμενα αποτελέσματα, και θα διαρκέσει περισσότερο χρόνο!

You may also like

Δείτε επίσης

Lorem ipsum dolor sit amet et delectus accommodare his consul copiosae legendos at vix ad putent delectus delicata usu. Vidit dissentiet eos cu